1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26926 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #1544410

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70:Grattis till 1 poäng, iaf. Hur var matchen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

zigge: Tack! Jag vet att jag är en dålig supporter - bor bara en mil från hallen så jag borde ha varit där - men jag kände att jag efter en på många sätt slitsam höst, avrundad med en för djävlig vecka före jul, behövde tillbringa hela annandagen med att vila upp mig på hemmaplan.... som tjuren Ferdinand under sin korkek ungefär (och det var såååå skönt!)

Så allt jag vet om dagens match är från att jag följde den sporadiskt på webbradion. "Ineffektivt" känns som en väldigt återkommande beskrivning på årets Rögle, så även idag. Dock verkade även Frölunda göra skäl för den beskrivningen så totalt sett verkade spelet ganska jämnt.

Någonstans fångade jag upp någon kritik mot att Aaltonen och vännerna i hans kedja inte gör ett alltför gott defensivt arbete och att Aaltonen ibland kritiserades för att göra "för mycket själv". Men vad fasen kan man begära, han har ju INGEN att leka med som klarar att hänga med honom, stackarn.... Bättre att SNABBT hitta en kompis som någotsånär var kapabel att haka på, än att tvinga lagets enda spjutspets att sänka sig till den andra och avsevärt lägre nivån, om du frågar mig:-/ 

Nästa hemmamatch blir mot.... Modo, 5/1! Då ska jag förhoppningsvis ha återhämtat mig tillräckligt för att släpa mig dit igen:-) Inte för att jag har några som helst förhoppningar att det ska gå bra för Rögle då heller, utan mest för att det är min plikt som supporter.

Kommentera