1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #2202227

Sv: Slutspel 2021
HAS är Mellanmj: Sven Savage och jag är två olika personer. Sven har varit på sidan längre än jag. Dessutom håller vi på olika lag. Jag reagerade för att du skrev påhittade saker om tränarna i Rögle. Tycker det är onödigt trams.Hoppas att Sven läser detta och kommenterar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
Charliejfz: Jag reagerade för att du skrev påhittade saker om tränarna i Rögle.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag kan hålla med om att det kanske var en aning överdrivet att påstå att Abbotarna 'möglat' bort Rögle mot Växjö i slutspelet. Det var lite ironisk humor med i det, vilket jag i min enfald trodde att man kunde få skriva utan att inlägget raderas...

F.ö; Den ENDA anledningen till att Sven vurmar och gullar så mycket med Rögle är att han vill FÖRHÖJA Luleå, eftersom två av Luleås absolut mest tongivande spelare/slitvargar under 6 års tid mellan 2009-2015 var Chris och Cam Abbot, Sportchef och tränare i Rögle. Vore det inte för det skulle Rögle med all säkerhet, även med SAMMA typ av frejdiga anfallsspel som ni spelar nu, lik förbannat ha ett eget 'öknamn' på Luleås Forum.

Som exempel: Skulle t.ex Stefan klockare och Bert Robertsson , (som tränar och har tränat Skellefteå), Sven Savage hatobjekt nr 1 vid sidan om Frölunda, istället varit tränare för Rögle, hade Sven kallat erat lag för nåt i stil med "de tyranniska danskjävlarna"
Kommentera