Rögle BK

25910 inlägg · 5180 ämnen

Inlägg #2202417

Sv: Slutspel 2021
Charliejfz: Jag reagerade för att du skrev påhittade saker om tränarna i Rögle.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag kan hålla med om att det kanske var en aning överdrivet att påstå att Abbotarna 'möglat' bort Rögle mot Växjö i slutspelet. Det var lite ironisk humor med i det, vilket jag i min enfald trodde att man kunde få skriva utan att inlägget raderas...

F.ö; Den ENDA anledningen till att Sven vurmar och gullar så mycket med Rögle är att han vill FÖRHÖJA Luleå, eftersom två av Luleås absolut mest tongivande spelare/slitvargar under 6 års tid mellan 2009-2015 var Chris och Cam Abbot, Sportchef och tränare i Rögle. Vore det inte för det skulle Rögle med all säkerhet, även med SAMMA typ av frejdiga anfallsspel som ni spelar nu, lik förbannat ha ett eget 'öknamn' på Luleås Forum.

Som exempel: Skulle t.ex Stefan klockare och Bert Robertsson , (som tränar och har tränat Skellefteå), Sven Savage hatobjekt nr 1 vid sidan om Frölunda, istället varit tränare för Rögle, hade Sven kallat erat lag för nåt i stil med "de tyranniska danskjävlarna"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
HAS är Mellanmj: hatet mot Frölunda är ju avundsjuka och att Roger är här nere i väst och inte i norr!! Typisk nutida svensk retorik på den gubben!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Slutspel 2021
HAS är Mellanmj: Man får ju lov att gilla (eller ogilla) andra lag än sitt eget, av vilken anledning man vill. Säkert finns det personer som ogillar Rögle och har alla möjliga öknamn på vårt lag. Man får också lov att gilla eller ogilla andra skribenter på forumet, av vilken anledning man vill.

Ingetdera är däremot en konstruktiv eller välkommen debatt att föra i detta forum, utan som Charlie redan förtjänstfullt har påpekat så finns det ingen poäng med eller glädje av allmän pajkastning här. Jag avser att fortsätta radera den typen av allmänt negativa omdömen om andra - som inte ens deltar i den aktuella diskussionen - i de delar som jag modererar, så länge inte admin kommer med kontraorder eller utser en annan moderator.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2021
HAS är Mellanmj: Förstår vad du är ute efter. Dock har alla rätt att uttrycka sig och även om man ogillar andras sätt att uttrycka sig så måste man tänka på hur man själv uttrycker sig. Det är ju moderatorernas och medlemmarnas uppgift att hålla en bra nivå på forumet.
+1
Kommentera