1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27042 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #356645

Rögle i media
Rögle är så pass intressant för HD, att det enda man läser om spalt upp och spalt ner, är den förbannade fotbollen som helt plötsligt är brännhet såhär i juletid.
Men visst förstår man Rooth & Co. Hur kul kan det vara att hela tiden få samma svar. "Killarna är revanschsugna", "Vi letar förtvivlat men marknaden är urvattnad" och så vidare...

"Det händer inte så mycket på spelarmarknaden under julen". Vad är det för kvalificerad fast avföring från nötkreatur av hankön?
Ansvariga borde ha allt annat än en lugn julhelg. Har man inte kontakterna, så får man väl se till att skaffa dom. Släng ut fiskekrokar till höger och vänster. Sitt och ring lille julafton. Vad fan vet jag. Gör något!

Om inte klubben ersätter de långtidsskadade och förtidspensionerade spelarna, känner åtminstone jag mig blåst på årskortet denna säsong. Visst har spelarna i truppen som den ser ut nu underpresterat, men då får man väl för faen agera på något sätt. Vilket som helst, spelar ingen roll, bara n å g o t görs i rappet.
Kommentera