1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27038 inlägg · 5185 ämnen

Rögle i media

356866 · » Till forumet


Sv: Rögle i media
För er som inte uppmärksammat står det idag en lång artikel om Rögles framtidslöfte nr ett! Alexander Bergström.
Kommentera

Sv: Rögle i media
eliasson:
Men Rögleriddaren Lasse M är sportchef på HD, och vapenbrodern Daniel R verkar ha fria tyglar att skriva hur mycket han vill om Rögle.
Bevakningen av Rögle är inte mindre i år, än vad den var strax innan sammanslagningen.
Problemet är att laget floppat en smula och att föreningen inte verkar ha kompetens att kunna göra något åt det.
Att basen för sportkommittén sedan har ett företag som bl.a. sponsrar Hammers tror jag inte har ett smack med saken att göra.
Kommentera

Sv: Rögle i media
Tuborg: Det är för att HD och NST gått ihop. De har tagit HD:s intresse för fotboll resp hockey. Det var alltid i NST det stod mest om hockey. HD har alltid varit mer intresserade av fotboll. Hbg är en fotbollsstad, tyvärr!
Kommentera

Sv: Rögle i media
Hofnar: Det skrivs faktiskt mer om Rögle i Gudbrandsdalen Dagningen (den lokala blaskan i Lillehammer) än vad det görs i HD/NST. Detta eftersom en viss Tomas Srsen (37 år ung) numera är skyttekung i Lillehammer. *häpp*
Kommentera

Sv: Rögle i media
HasseT:
Det är inte HD's fel att det inte skrivs om Rögle, utan det är snarare Rögles fel att det inte skrivs om Rögle!
Kommentera

Sv: Rögle i media
HasseT: Du kan väl ändå inte tycka det skrivs mycket om RBK i NST/HD.
Reportage om dagens motståndare har knappt inte förekommit under hela säsongen eller nån spelarstatistik inför match m.m. Laguppställningen är i princip det enda de har fått med i ett hörn. Tycker det har varit katastrofalt dåligt, speciellt inför matcherna, just när man NST bara för att läsa om RBK. Kolla HIF o BOIS det står ju spaltmeter av roligt stoff inför matcherna.
DET VA BÄTTRE FÖRR!!
Kommentera

Sv: Rögle i media
Joinzzon: Jag vet inte riktigt, jag har inte varit hemma på en vecka.
Men vad jag kan säga är att det skrivs om Rögle vid varenda hemmamatch och många bortamatcher+ dan efter varenda hemmamatch och dan efter många bortamatcher. Det skrivs även artiklar som att Näsvall inte stannar (sjuttonde december skrevs det), och att Kenny jönsson planerar att komma hem till Rögle, m fl m fl.
Vad vill ni mer att HD ska skriva om?
Vill ni att de ska skriva små skitsaker?
De skriver om Rögle minst 2 gånger i veckan i genomsnitt under en vanlig vecka med matcher, är det för lite?
Men ni kan väl förklara vad som ska skrivas om Rögle, som inte skrivits!
Kommentera

Sv: Rögle i media
Joinzzon: Det är väl ganska förståligt att det är tyst om RBK just nu, sett från HD/NST:s sida, då just inget händer. Pratade med Daniel R
om han hört något betr ev nyförvärv men läget var absolut oförändrat.
Det är ju ganska många klubbar som rycker o drar i varenda klubblös
spelare, och RBK sitter väl inte i någon guldsits i förhandlingarna där
precis. Jag tror vi ska vara glada om vi lyckas få hit någon spelare av allsvensk klass om vi ska hålla oss till svenska spelare, för nåt lån från
elitserien kan vi nog glömma! Tror t o m att Burra skulle varit ett av de bättre valen om man ser vad som finns att tillgå för oss, det säger väl rätt så mycket vilket läge vi har. Näe... försök i USA istället, RBK!!

Vill sen passa på att önska alla o och övriga vänner en RIKTIGT GLAD
OCH GOD JUL!
Kommentera

Sv: Rögle i media
HasseT:
När stod det senast om Rögle i HD ?
Kommentera

Sv: Rögle i media
Visst har Rögle spelat dåligt och visst har medias intresse varit lågt! Konstigt? Nej, knappast. Jag förstår t ex HD, jag förstår att tidningen inte skriver en massa om ett lag som knappt krigat mer än en period i någon match. Om det ska skrivas en massa om Rögle så måste det händsa saker på isen först. Man kan ju göra en liknelse med publiken. Det är ju knappast fullsatt varje match nu eller hur?, så varför fylla tidningen?!

Vi ger oss aldrig....
Kommentera

Sv: Rögle i media
Hofnar: Jag tycker det står riktigt mycket i HD.. Vid varje match och dagen efter står det om matchen, fakta m m m m.
Tror egentligen att det står mer än intresset för hockeyn är.
Sen så spelar Rögle så uselt att de inte är värda så mycket intresse i media.
Men vi får väl hoppas att det ändras nu..
Rögle borde få lite valuta för pengarna, om det spelas dålig hockey kan ju Waltin alltid dra ner på lönen och vara lite mänsklig, precis som Abrahamson...
Kommentera

Rögle i media
Rögle är så pass intressant för HD, att det enda man läser om spalt upp och spalt ner, är den förbannade fotbollen som helt plötsligt är brännhet såhär i juletid.
Men visst förstår man Rooth & Co. Hur kul kan det vara att hela tiden få samma svar. "Killarna är revanschsugna", "Vi letar förtvivlat men marknaden är urvattnad" och så vidare...

"Det händer inte så mycket på spelarmarknaden under julen". Vad är det för kvalificerad fast avföring från nötkreatur av hankön?
Ansvariga borde ha allt annat än en lugn julhelg. Har man inte kontakterna, så får man väl se till att skaffa dom. Släng ut fiskekrokar till höger och vänster. Sitt och ring lille julafton. Vad fan vet jag. Gör något!

Om inte klubben ersätter de långtidsskadade och förtidspensionerade spelarna, känner åtminstone jag mig blåst på årskortet denna säsong. Visst har spelarna i truppen som den ser ut nu underpresterat, men då får man väl för faen agera på något sätt. Vilket som helst, spelar ingen roll, bara n å g o t görs i rappet.
Kommentera

356866 · »