1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27033 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #399382

Sv: Petersson....
Tuborg: Precis tuborg, du tyckte att vår trupp såg bra ut inför förra säsongen, då skulle den springa genom allsvenska och ta sig till SA utan några större problem, därifrån låg vägen spikrak till kvalserien tyckte dom flesta inklusive mig, vi var många som trodde på Waltin, laget är så gott som intakt inför nästa säsong, Det har värvats 2 backar, en som ska vara riktigt bra enligt Nybrofansen, och en som ska vara ett av dom största löftena i svensk hockey, med andra ord så har vi värvat där det behövs, på forward sidan har vi det bra ställt för tillfället, vad som saknar är en kreativ center lr 2 om man får vara kräsen.

Sen för att bemöta ditt eviga tjatande om Näsvall, han kom till ett lag utan självförtroende, ett lag i spillror, han kunde helt enkelt inte misslyckas, hur kan en spelare som gör 3 (TRE) matcher få stjärnstatus? Näsvall är en duktig hockeyspelare, men absolut inget man bygger ett lag runt, ett lag byggs runt spelare som Elvis typ, en trotjänare som spelar för det som står på tröjan inte för det som kommer på bankkontot den 25, i den senare kategorin ingår Näsvall, sen har killen andra problem oxå, du tror väl inte att han fick lämna Saik utan anledning??? så jag tycker fortfarande att alla som gnäller om Näsvall är patetiska.

Sen verkar det ju faktiskt som om dina storfavoriter Leksand ska hamna i norra, för övrigt så har jag inte sett ett nyförvärv i leksands trupp som skrämmer mig, Kanske kanske Lindmark kan vara ett lyft för dom, det är ju en kille man verkligen bygger ett lag runt!!
Kommentera