1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27016 inlägg · 5184 ämnen

Petersson....

399656 · » Till forumet


Sv: Petersson....
Junior: Dela med dig, Varför lämnade han Rögle då?
Kommentera

Sv: Petersson....
Junior: Man kan inte gilla alla...... :o(
Kommentera

Sv: Petersson....
RBK-fantast:
Vem hade varit en kanonvärvning ??
Ett tips i all välmening:
Du kan ju inte ta bort namnet på den person du svarar för då fattar ju ingen vad du menar
Kommentera

Sv: Petersson....
Det hade varit en kanonvärvning ju!
Kommentera

Sv: Petersson....
Ja det är verkligen en förskönad version i tidningen om varför Andreas stack. Men han valde väl att hålla tyst eftersom Rögle var "schyssta" att bryta kontraktet
Kommentera

Sv: Petersson....
Peterson sticker.....då blir det väl genast plats i laget för en fd SAIK:are som gjorde 3 lysande inhopp förra säsongen??
Kommentera

Sv: Petersson....
Mygel: Jo det är sant och han är inte högerback...
Kommentera

Sv: Petersson....
Tuborg: Vi hade inga centrar förra säsongen. Halvor o torpeder o libros, ver det vi hade. Ingen som spelade en utpräglad center roll.
Kommentera

Sv: Petersson....
Mygel: Efter Henkes insatser som center förra året är jag nästan säker (hoppas) på att han får fortsätta som det. Däremot tror jag att vi får se Matte som hypergiftig ytter.
Kommentera

Sv: Petersson....
Vad sanningen är bakom Petterssons avhopp får man nog aldrig veta. klart är att man förskönar alltid versionerna i pressen.

Tycker det är anmärkningsvärt att inte Rögle har värvat på forwardssidan ännu.. Man gick inte ens till play off ifjol. VAKNA!!!!!!
Kommentera

Sv: Petersson....
aiastellan: Där är ju visserligen en viss skillnad mellan skolade centrar o ytterforwards. Vi har många ytterforwards, men få centrar. Henke Eriksson är t.ex. en ytterforward, vilket många verkar ha glömt.
Kommentera

Sv: Petersson....
Addemaan: Jag kan hålla med dig om att resonemanget "vi har redan så många forwards i truppen" låter mycket märkligt, men sant.
Vi har många forwards MEN varför har vi det. Jo, RBK har ju nästan bara värvat en massa forwards. Mycket är dock en "fornlämning" från torpedhockeyn förra säsongen. MEN varför då jaga forwards även denna säsong när försvaret är "vi har redan så många forwards"...
Nä, ibland undrar man och blir mycket orolig vad för slags ambition och mål som finns i föreningen. Elitserien eller Allsvenskan på sikt ?
OM nu det är såhär, har man all rätt att undra...
Älska RBK.
Kommentera

Sv: Petersson....
Verkligen tråkigt att Andreas väljer att lämna Rögle!
Skulle varit bättre att plocka ner familjen från 08-land istället.
Blir nästan mörkrädd när det sägs att man inte kommer leta efter en ersättare eftersom man har så många forwards i truppen.
Det är väl ändå en viss distinktion mellan många forwards och bra forwards. Vi kan inte förlora spelare på det här viset - inte utan att en fullgod ersättare plockas in i truppen...
UPPDRAG: Plocka hit en maskin!
Kommentera

Sv: Petersson....
Junior:
Vilken tur du har nu eftersom det är årsmöte i Rögle redan i morgon *s*. Då kan ju alla medlemmar i föreningen säga vad dom anser är fel. Glöm inte att det är medlemmarna som utser dom som ska leda föreningen. Dessutom är inte medlemsavgiften speciellt hög 150 spänn och så har man sin fulla rättighet att säga vad man tycker på årsmötet.
Kommentera

Sv: Petersson....
Tyvärr så var det Rögle´s fel att Andrea´s lämnar. Lovade killen att inte säga något. Men finns vissa personer inom Rögle´s ledning som inte är speciellt omtyckta.
Jävla skit detta!
Kommentera

Sv: Petersson....
Hofnar: Du glömde att han ska ha spelat hockey i 23 år och bara vara 20. Sen är det ju bra om man inte super och slåss. :o)
Kommentera

Sv: Petersson....
Inte för att jag vet vad det har med rubriken att göra, men såhär vill vissa fans att önskevärvningen ser ut:

Född på lilla rinken och uppvuxen bakom vår egen ismaskin.
Kräver ingen lön utan spelar "för att Rögle är mitt hjärtas lag".
Har sprutat in poäng i Elitserien, NHL, Tre Kronor och Sovjetunionens landslag på 80-talet.
Inte svära, supa eller slåss, men gärna dricka en pilsner tillsammans med fansen vid festliga tillfällen.

Tjena!
Kommentera

Sv: Petersson....
Mindreader: Varför skulle man vara patetisk bara för man har en annan åsikt än dig angående Näsvall? Det lilla vi såg av Näsvall vill jag se mer av i höst, han är en stjärna thats it!
Värför han lämnade Saik är en heeeelt anann sak, om vi säger så här:
Man är två om det, för att inte säga för mycket!! hehe
Kommentera

Sv: Petersson....
Tuborg: Precis tuborg, du tyckte att vår trupp såg bra ut inför förra säsongen, då skulle den springa genom allsvenska och ta sig till SA utan några större problem, därifrån låg vägen spikrak till kvalserien tyckte dom flesta inklusive mig, vi var många som trodde på Waltin, laget är så gott som intakt inför nästa säsong, Det har värvats 2 backar, en som ska vara riktigt bra enligt Nybrofansen, och en som ska vara ett av dom största löftena i svensk hockey, med andra ord så har vi värvat där det behövs, på forward sidan har vi det bra ställt för tillfället, vad som saknar är en kreativ center lr 2 om man får vara kräsen.

Sen för att bemöta ditt eviga tjatande om Näsvall, han kom till ett lag utan självförtroende, ett lag i spillror, han kunde helt enkelt inte misslyckas, hur kan en spelare som gör 3 (TRE) matcher få stjärnstatus? Näsvall är en duktig hockeyspelare, men absolut inget man bygger ett lag runt, ett lag byggs runt spelare som Elvis typ, en trotjänare som spelar för det som står på tröjan inte för det som kommer på bankkontot den 25, i den senare kategorin ingår Näsvall, sen har killen andra problem oxå, du tror väl inte att han fick lämna Saik utan anledning??? så jag tycker fortfarande att alla som gnäller om Näsvall är patetiska.

Sen verkar det ju faktiskt som om dina storfavoriter Leksand ska hamna i norra, för övrigt så har jag inte sett ett nyförvärv i leksands trupp som skrämmer mig, Kanske kanske Lindmark kan vara ett lyft för dom, det är ju en kille man verkligen bygger ett lag runt!!
Kommentera

Sv: Petersson....
Mindreader: Tycker du det är patetiskt att man vill se Näsvall i RBK som kom hit och uträttade saker på 3 matcher som ingen utav våra spelare uträttade på hela säsongen?? Då tror jag inte du vet vad patetiskt betyder!! Det är kanske ingen starqualityspelare men han hade garanterat vunnit den interna poängligan.

Sen nämde du i ett tidigare inlägg att jag skulle tyckt att förra årets trupp såg intressant ut. Det är möjligt men då såg inte de andra lagens trupper hälften så heta ut. Som sagt med Lif och Vik i vår grupp så tror jag det blir väldigt tufft att nå SA.

Måste förresten passa på att hälsa Jim välkommen tillbaka.
Kommentera

Sv: Petersson....
Patrik: Det här var överaskande. Aldrig skulle ja tro att Pettersson skulle lämna Rögle och inte att Rögle skulle släppa honom. Förhoppningsvis har Rögle en reservplan i fickan..
Kommentera

Sv: Petersson....
Självklart innebär förlusten av Pettersson att man får loss pengar till att värva en annan spelare. Det är bättre att hitta en motiverad spelare, än att hålla kvar en som inte trivs.
Kommentera

Sv: Petersson....
Mindreader: Jag har uppdaterat nyheten på AIA, men förklaring till det hela.
Dessutom en JÄTTEKUL nyhet - att Jim Brithén tar över som ungdomsansvarig i Rögle!
Kommentera


Sv: Petersson....
Tuborg: Var har du sett att han skulle lämna ?? Han hade väl ett år kvar. =/ Detta se inte bra ut..
Kommentera

Sv: Petersson....
Tuborg: Petterson var väl den av nyförvärven som började bra och sen bara ökade hela säsongen, Finns andra som jag skulle kunna vara utan i såna fall, men kan ju hålla med dig, dom pengarna kan läggas på en stabil center av klass i stället!
Sen att alla hyllar Näsvall till skyarna är ju lite patetiskt, han gjorde en handfull matcher hos oss, och gudarna ska veta att det inte var svårt att glänsa förra säsongen i Rögle.
Kommentera

Sv: Petersson....
Jag är inte speciellt ledsen, grovarbetare har vi gott om.
Kan bara önska Andreas lycka till i Gnaget.
Hoppas det betyder att Näsvall blir aktuell!!
Kommentera

Sv: Petersson....
Mindreader: Finns en anledning... Som i alla andra anledningar.
Som att gå på toaletten: Måste man så måste man !
Kommentera

Petersson....
Hur kan Andreas P lämna Rögle för aik? hade inte han kontrakt???
Kommentera

399656 · »