Skellefteå AIK

16006 inlägg ˇ 301 ämnen

Vinst ikväll

242518 ˇ » Till forumet


Sv: Vinst ikväll
Hoppas ni tar er till kvalserien slår ut Linköping och tar er upp till elitserien. Ni har ett ruggit publikintresse, jag håller på er i KS lycka till.

Norrlands hockeyn regerar !!

Sv: Vinst ikväll
Icesoffi: Grattis och lycka till.
Och kom ihåg, KROSSA LINKÖPING.......

Sv: Vinst ikväll
Jag hoppas på en bättre match ikväll kom igen nu aik de här klarar ni kom bara in på isen med rätt inställning redan i första ett snabbt mål vill vi se ikväll ni kommer att greja det!

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: jo, så är det.
De lär iaf tokstarta ā la -78, det är ett som är säkert.

Sv: Vinst ikväll
nek97raj: Ja, det stämmer nog. Ett mål pallar kanske publiken med med lite mattare versioner av "Kämpa Skellefte" men blir det 2 mål eller underläge i paus, så kommer det inte att vara uppmuntrande från publiken. Skulle folk börja känna att det går mot förlust skulle helvetet bryta lös känns det som.
Nej, en god start är jävligt viktig och det känns som att man kommer att trycka på som satan första 10 minutrarna eller så.

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Det är nog viktigt för AIK att få ledningen, annars kan den kräsmagade publiken vända laget ryggen.

Sv: Vinst ikväll
nanne: Så Lindqvist har kvar skägget? Låter bra. En höjdpunkt när han väl får stå. Bara ni inte tar någon av våra prospects är jag 100%-igt nöjd med SSKs lagbygge...
Men det har varit riktigt lite spelare som spelat i båda klubbar. Om ni inte tar Slungan Lundqvist från VIK då som det ryktas om.
Ekholm har väl också lirat i SSK?

Sv: Vinst ikväll
Dom jag nu hoppas stannar är Anders Back, Toni Virta, Rolf Wanhainen och Magnus Lindqvist.....Men jag tror att om Roffe Wanhainen får nytt kontrakt så tror jag att Magnus Lindqvist sticker....Tyvärr. Han är en stabil (och skäggig) hjälte......=)
Vidare hoppas jag på att Robert Carlsson får nytt kontrakt......

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Ja jag var orolig för att allas våran Poppe skulle gå till VIK, men han kände ett hjärta i SSK och stannade kvar vilket iaf jag som SSK'are är oerhört tacksam för.......

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ja ni har onekligen ett bra lag. Alltid skönt att gå in i Silly med många kontrakt på nyckelspelare. Vi är i samma situation med exempelvis nya 3-årskontrakt på möjligtvis våra två bästa spelare (Johan Åkerman och Johan Ramstedt) Risken är att tappa centern Putte Ekholm till troligtvis hårdsatsande Västerås. En väg jag trodde att även Popovic skulle kunna tänkas gå. Men det gjorde han ju uppenbarligen inte...

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Ursäkt godtages !! Jag är också konfunderad över att Timo fick fortsätta. Men men.......Man har inte mycket att säga till om som supporter. Kul är att Peter Popovic fortsätter iaf........En stabil och "ganska" stor spelare.......hehe.......2 meter och 110 kilo.......=)
Sen har ju Kristian Gahn, Peter Ahola, Jörgen Bemström, Gabriel Karlsson, Peter Larsson, Leif Rohlin, Patrik Zetterberg och Antti Törmänen kontrakt nästa år......Hoppas att Dragan Umisevic får en plats (ung stark och skicklig grabb) samt att Juha Lind och Jukka Tiliikainen stannar.......

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ah, Får be så mycket om ursäkt. Blandade ihop dig med någon som skrev nyss.
Ska inte upprepas.
Får väl önska SSK lycka till också i Silly Season även om jag var överraskad över att Lahtinen fick fortsätta.

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Du vet att jag är SSK'are va och inte TIK'are? Vi har spelat klart för denna säsong.......Men jag säger som du.......Lycka till TIK i semin !! Om det var det du menade Åkerman......=)

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ja, visst längtar man efter sådana matcher och jag skulle nästan ta hjärtsnörp med ett leende om vi tog oss dit., eftersom i år känns det som helt klart fokus på att nå KS. Det är det absolut viktigaste och allt därefter är en bonus.

Onda andar känner jag igen även när de är felstavade. De finns även i Skellefteå i alla former.

Får väl i övrigt säga lycka till i Semifinalen. Känns som de flesta och även jag står bakom er. Det ger ett visst hopp med tanke på att ni var i ungefär våran sits för några år sedan.
Gäller bara att hitta en Zäta nånstans i de egna leden... PEO har vi redan.

Sv: Vinst ikväll
Onda andarna menar jag och inget annat...........=)
Jäkla öl........=)

Förresten så torskade mitt SSK igår med 3-0 mot Brynäs i en träningsmatch. Sömnpiller........Var där........Inte mycket mer att säga om det......

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Jag minns med rysningar säsongen 2000/2001 där vi vann SA med näppe och vann PO med ganska enkel marginal.......Men sen när vi spelade KS så stämde det inte riktigt. Ja om jag får återkalla de onda dnarna från matchen mellan Björklöven - SSK där vi visserligen till slut vann efter straffar och tog oss till ES.........Fy fan !! Jag har och kommer nog aldrig att bli så nervös som jag var då !!
Förlängning.........J.Björck går och blir utvisad......Den klarar vi........Straffar..........Sudden i straffar.......DALA avgör...........Jag brast !!!
Hoppas SAIK kan gå till KS och vara klar åt ena eller det andra håller innan det blir sådana svåra stunder............Jag som nu är 31 höll fan på och få hjärtsnörp......!! Unga karln !! Hehehe......

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ja, visst ska man vinna mot bottenlagen. Men jag uppskattar mycket mer att ha hög högstanivå.
Tidigare år har vi varit mycket jämnare mot bottenlagen, men förlorat väldigt ofta mot topplagen. Klart man då är chanslös i SA och PO.
Ett annat exempel är Sundsvall som nog kan tänkas ha bäst statistik i grundserien mot bottenlagen, men extremt dålig statistik mot topplag. Det räcker inte.
Jag tror att stabiliteten är en tidsfråga, men för tillfället när vi bara möter kvalificerat motstånd så känns det bra att ha en extra växel. Därför tror jag att vi slår Arboga i de två matcherna och går vidare.
Koncentrationsproblem eller inställninsproblem lär inte existera.
Ja, vi har båda matcherna hemma (Fredag och ev. Söndag)

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Ni har 2 hemma matcher nu va? Se för fan till och vinn dom då !! Visa att ni kan !

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Det är väl mot bottenlagen man SKA vinna? Sen att man vinner mot de lag som är jämnare eller till och med bättre är väl en bonus. Först när man vinner ständigt mot bottenlagen och vinner eller spelar jämnt mot de bästa är väl då man kan se sej som ett lag som är jämnt.......?
SSK har i år varit ojämnt och det har visat sej i matcher där vi skulle ha vunnit men inte klarat det. Vi har visseligen vunnit mot topplagen eller spelat oavgjort mot dom. Jämna har vi dock inte varit......Samma sak med SAIK.......

Sv: Vinst ikväll
henrik: Jadå Stöttningen är det minsta problemet. Kommer att vara grymt tryck i ladan under förhoppningsvis 2 matcher. Nu är det bara upp till grabbarna att häva förbannelsen.

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ja, visst. Jag skämtade bara en smula med min första definition av jämnhet.
Men, visst du har en poäng. Det går lite upp och ner, men det tror jag i första hand beror på att man har blivit ganska mycket bättre de senaste åren. Man har inte varit riktigt etablerad i toppen av Superallsvenskan tidigare och då är det lite svårt att hålla fokus under en hel serie. Det som är positivt med i år är att man förlorar nästan oftare mot bottenlag än topplag. Det innebär att kapaciteten finns i alla fall även om det brister i koncentration. En annan positiv sak är att man aldrig är chanslösa i någon match. Bara en förlust under hela säsongen som inte är en uddamålsförlust och det var i NHA när man ändå var klara för SA.
Så jag har lite hopp inför framtiden ändå. Vi blir bättre och jag tror att vi kommer att nå hela vägen inom en ganska snar framtid.

Sv: Vinst ikväll
henrik: Det är ju det jag säger........Dom är för ojämna. Spelar skitbra stundtals men sen skiter det sej.......=/

Sv: Vinst ikväll
Vad håller era kämpar på med?
Jag har ju en dröm där ni ersätter Linköping.
Kom igen nu och stötta erat lag till sista signalen.

Sv: Vinst ikväll
Men gå för fan inte och förlora mot Arboga !! Då skäms till och med jag !

Sv: Vinst ikväll
Åkerman: Ja, jag törs säga ojämna. Och med det menar jag ojämna det år de spelar. Inte genom åren. Om de så hamnat nära en elitserie 100 år i rad så är de ändå inte jämna. De är jämna om de spelar ett jämnt spel genom hela seriesystemet. Så om rättvisa skulle skipas, så vore SAIK i eliten redan. Jag tror iofs (eller hoppas trots att jag är SSK'are) att SAIK tar den där förbenade kvalserieplatsen. Det är dom tamejfan värda. Jag vet med egen erfarenhet eftersom SSK kämpade och kämpade upp och ner i seriesystemet och till slut så är vi något sånär etablerade i eliten. Hoppas att vi kan stanna och ta oss till slutspel nästa år.....
Så kämpa nu SAIK och ta helst bort LHC och AIK.....Sen kvittar det för mej bara SAIK går upp (För min svågers skull)....

Sv: Vinst ikväll
nanne: Ojämna?
Missat kvalserien 13 år i rad tyder på grym jämnhet.
Skämt och sido så tror jag just avancemanget till KS är den mentala spärr som måste passeras. Det är framförallt i PO som denna ojämnhet plockas fram, och om vi bara skulle kunna gå till KS ett år, så tror jag vi kan göra bra ifrån oss. Vi har plusstatistik från SA på Gnaget, Löven, Rögle och Bajen (om än i vissa fall bara målskillnad) så nog tror jag vi kan skaka några lag även i KS.
Men tyvärr är det ju satans långt kvar...

Sv: Vinst ikväll
Varför är SAIK så ojämna? Jag är iofs SSK'are (Södertälje SK), men vill att SAIK tar en elitplats. Om dom ska vara så här ojämna så får dom svårt att hävda sej i en kvalserie.....Om det nu blir nån....=/

Sv: Vinst ikväll
Icesoffi: klart det blir vinst!

Vinst ikväll
Jag tror på vinst ikväll AIK är helt klart på G!

242518 ˇ »