Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1614387

Sv: 13/14

J F K: Inte en jävel i ditt lag hade kunnat undvika den grejjen om dom varit i samma läge...fast det är inte så Modospelare försöker göra mål.  För dom skjuter endast skott utifrån för driva in på mål kan man ju bara inte göra för det kan ju finnas risk att en motståndarback kan köra på en å då blir man adresserad mot deras målis,eller?

Förresten du glömde ett namn...Torp i Modo...


Svarskommentarer

Sv: 13/14
Knegare: Det känns som om du själv inte spelat hockey. Självklart vet Jimmy att Modo spelaren kommer från höger och sätter emot i knuffen. Han hade lätt kunnat svänga vänster, men försöker inte ens för han vill åka på Ullmark. Solklar utvisning. Någonting som jag tycker är extra fult då målvakten inte kan försvara sig på samma sätt som utespelare.

Torp spelat tufft och på gränsen, men är ingen filmare eller spelare som kan med vilje skada någon. Den senaste Modo-it som haft en liknande spelstil som Jimmy Jump är Wernblom. En kille med bra balans och styrka, som kunde spela vårdslöst och filma ofta...

Smart av gnällkärringen att gå ut i tidningen och snacka om att Jimmy förfördelad av domarna. Som det antyds i artikeln tycker alla andra elva lag att Jimmy har en egen regelbok och kommer undan med mycket. Gruvkillen spelar på det då han vet att dr har rätt, men att det skadar Saik om inte Norrköpingskillen får fortsatt fri lejd från domarna.