Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624116

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Oj, förlåt, skrev visst svar till fel nick i förra inlägget. Varje gång jag ser ditt nick så kommer jag att tänka på den där grejen jag råkade bevittna i Bankok i december 2012.

Flera personer har messat mig här och vill ha hela historien, vilken egentligen inte är särskilt märkvärdig, men jag bjuder på den i vilket fall.

För att göra en lång historia kort så hade jag och en polare råkat förirra oss till en bakgata i den stora staden som vi nog egentligen inte borde besöka. Varför undrar ju då allmänheten såklart. Jo, vi var tvugna att fördriva tiden i väntan på att Luleå HF skulle spela final i European Trophy, vilken ju på grund av tidsskillnaden började ganska sent på denna dela av vårt kära jordklot.

Nåväl, vi råkade förirra oss in på denna bar, minns inte namnet nu, men nånting med rock var det, annars skulle vi inte gått dit. Döm om vår förvåning när en kille, närmast klädd som Elvis Presley på slutet av hans liv, kom in och började dra, vad vi efter en stund i oljudet förstod var, Bruce Springsteen covers. 

Från början gapade vi av förvåning men efter en stund så började vi le. Man kunde inte annat än det över hur dåligt det var. Det värsta var att killen trodde vi log för att vi tyckte det var bra och frågade om vi hade något önskemål. Born to run, sa min kompis och gänget som kompade pajasen drog igång något slags bröl. Vi slutade le och började skratta. Sen fortsatte det, blev till sist en oförglömlig kväll. Inte på grund av kvalitet dock.

Efter detta drog vi tllbaka och följde Luleå Hockeys finalmatch. Luleå vann.

Men åter till mitt misstag angående ditt nick som kom mig att tänka på Bangkokstoryn. Du borde byta. Till... Tom? Nejfan, upptaget ser jag ju nu. Kanske av någon annan än dig till och med?

Jag vet inte om Bagdad-Bob är upptaget, annars skulle ju det passa dig. Du brukar ju kopiera nick och att kopiera Skellefteås sportchefs nick skulle väl passa dig? Ett tips i all vämening såklart.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Albert Hall:

kul att du diggar dåliga covers. Här ska du få dig n riktig melodi som du kan gå och nynna på! hihihihi

Gnetartider
jag känner det är nån gnetning på gång
gnetartider
gnetartider
köpa gnuggare hela året långt
gnetartider

snurra runt i ett lag som blöder
som viskar: doping är bra!

gnetartider hej hej gnetartider
ge mig misshandel, ge mig rasism
duue-duuue-duuuue
ge mig svinjävla regler och dopingbrott
gnetartider hej hej gnetartider
inköpta knektar som tar tidigt sommarlov
duue-duuue-duuuue
som ger värdegrunden till vår klubb!