Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1625808

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Oroligt stirrar 0-0 dyrkarna från ingenmansland på vår laguppställning som sakta men säkert fylls på med stjärnlirare efter stjärnlirare. Bagdad Bob har för dent femte sommaren i rad i lag hånat och spottat på Skellefteå AIK påhejad av andra mobbande genthockeyfantaster och nu även påhejad femtekollonaren Knegare. Nu är vår tur slut, juniorerna vi plockar upp är värdelösa, vi hade bara tur, nyförvärven var överskattade, vi kan aldrig ersätta de som gick vidare till större ligor. Samma visa varje år.

Själv tycker jag att det ser riktigt bra ut. Vi ser ut att bli ett topplag, igen. Vi har en bra balans i laget med unga hungriga och en del rutinerade, starka defensiva forwards och en hel del offensiv talang och kreativitet, kanonfina skridskoåkare vilket är vårt signum, och sen är backsidan den bästa vi har haft sedan vi gick upp till SHL. Ledarsidan vet vi ju att den är av yttersta världsklass. Vi uppfyller målsättningen med att ha halva laget ur egna led vilket känns skönt. Vi går för guld, igen.

Samtidigt börjar ångesten redan sprida sig uppe i ingenmansland. They can talk the talk, but they can't walk the walk. Det vet vi, och de själva vet de samma sak,  innerst inne. Det är därför de håller på sådär, det förstår man ju. De känns som en liten byracka som har hoppat på alfahanen, flockledaren, och nu för femte gången i rad kommer de att liga på rygg och gny framme emot vårkanten. Igen. Det kommer att bli samma visa. Att de aldrig lär sig.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Sven Sewage: Hur gick det för er i Ö-vik? Ni hade en match i benen och mötte ett lag som det var matchpremiär för.

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Sven Sewage: Femtekollonare?! Gå å göm dig Fahlman/Sven Latrin...