Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1626134

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

... och där drar årets segermarch igång!

Offensivt behöver våra snipers ställa in siktet och PP håller inte Skellefteåklass, annars ser det oförskämt bra ut med tanke att vi väldigt nyligen gått på is och med tanke på att vi har så många nya. Skridskoåkningen ser ruggigt vass ut, backspelet likaså. Måna ungdomar med framtiden för sig, Skellefteåstyle! Det blir bra det här. 

Bagdad Bob har ju hållit på fem somrar i rad med sina neurotiska störda hatangrepp, och varje gång har han haft fel. Han kommer att få fel igen. Igen! Att han aldrig lär sig. Det är ju det som driver en att skriva, att få tillrättavisa hjonet.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Vissa neurotiska skribenter är så svältfödda på framgång att de måste posta 20 inlägg efter en vinst mot ett tyskt lag som hade halva matchen i utvisningsbåset. Flera av dessa utvisningar dessutom rena justitiemord. Råttan Per Ledin åker på en helt vanlig tackling, men ligger i vardning ordning kvar på isen och låtsas vara skadad. Detta blir matchstraff, pinsam domarinsats.

Men Luleå gör en rätt bra match och kämpas ner motståndaren ganska enkelt. PP såg helt okej ut för att vara i början på säsongen. Ett problem som jag ser är brisen på spelskickliga spelare. En kille som Petrell, han kan tacklas, men i Luleå tvingas han ha pucken därför ingen annan kan hantera den. Detta kommer givetvis att märkas när motståndet blir bättre.

Sen är det kul för Luleåfansen att årets Luleå faktiskt har hela tre stycken spelare från den egna kommunen, råttan Ledin, trubbige Fabricius och monstret Savalahti - helvittes vad stor han är. En klar förbättring mot tidigare år med tre spelare.