KulaShaker:

Men då ska jag försöka höja nivån.

Alltså, Cam Abbot, han var aldrig skadad. Han skämdes så mycket över att jaga sarg-ut pucken stup i kvarten att han simulerade skada. Detsamma för alla andra som hjärn-Tegnerton skrivit ut medicin åt. De behövde starka droger för att stå ut med gnethockeyn vecka in och ut, och Tegnerton thänade sig en slant. Verkligen en win-win situation.

Nu blev nivån lite högre för oss som gillar att diskutera hockey. Nu måste jag skriva något läsvärt:

Matchen mellan Osthyveln och Korven slutade 0-0. Periodsiffrorna var 0-0, 0-0 och 0-0. Korven hade 0 utvisningar och Osthyveln hade 0 utvisningar. Osthyvelns matchsekretariat somnade, fast det gjorde ingenting då det bara vr 0:or i varenda kolumn.

Efter 1 minut stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 2 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 3 minuert stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 4 minuter stod det 0-0, och det var sargutdunkarmedley.
Efter 5minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 6 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 7 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 8 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 9 minuter stod det 0-0, och absolut ingenting hände.
Efter 10minuter stod det 0-0, och bytena var endast 5 sekunder långa.
Efter 11 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 12 minuter stod det 0-0, och det var icing på icing.
Efter 13 minuert stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 14 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 15minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 16 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 17 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 18 minuter stod det 0-0, och domarna missade 14 hakningar och interference.
Efter 19 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 20 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 12 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 18 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 21 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 22 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 23 minuert stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 24 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 25minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 26 minuter stod det 0-0, och ett gäng sarg ut dunkades.
Efter 27 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 28 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 29 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 30 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 31 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 32 minuter stod det 0-0, och helvittes vad lite action det var.
Efter 33 minuert stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 34 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 35minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 36 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 37 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 38 minuter stod det 0-0, och tränaren bytte tuggummi.
Efter 39 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 40 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 41 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 42 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 43 minuert stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 44 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 45minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 46 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 47 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 48 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 49 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 50 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 51 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 52 minuter stod det 0-0, och sportchefen skrek: Svinjävla regler!
Efter 53 minuert stod det 0-0, och det var bisvärm framför de egna kassen (två händelserika minuter!)
Efter 54 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 55minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 56 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 57 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 58 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.
Efter 59 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.

Osthyvelns hemmapublik (47 stycken, de flest på handikappläktaren) ställde sig upp och skrek till TNT och klappade handfast sista minuten!

Efter 60 minuter stod det 0-0, och ingenting hände.

Publiken var i extas då matchen lutade 0-0, speakern läste högt från Tove Janssons barnböcker eller så sade han något annat fast det var omöjligt för en ej lokal ingenmanslansinvånare att avgöra.

Matchen mellan Osthyveln ocj Korven slutade således 0-0. Svinjävla bra försvarsspel!

Skönt med tre poäng mot Krefelt, men tråkigt med alla dessa osportsliga, respektlösa och onödiga överfall. Första matchen åker Kabanov på en tackling i ryggen med hjärnskakning och axelskada som följd, i andra matchen åker Lehtonen på en mycket ful bentackling med 4-5 veckors bortvaro som följd, och nu åker junioren Holmström på en otroligt feg armbågstackling i huvudet samt att junior Edström åker på en skogshuggarslashing över armen.

Även om man uppenbart är det sämre laget som tyskarna var så måste man faktiskt ha lite stolthet i kroppen och bita i det sura äpplet och förlora matchen med lite heder utan att försöka skada motståndaren. De riktar alltså in sig på 17-18-åringarna i motståndarlaget, snacka om fega jävlar.

Glädjande att se att visa icke-hockeykunniga skribenter fördömmer sådana fega handlingar när en spelare delar ut en respektlös stenhård tackling emot huvudet på motståndaren när han inte kan försvara sig. Holmström står på knä och sträcker sig efter pucken, så ser den fule jäveln en chans att sätta in en jättearmbåget emot huvudet emot en försvarslös junior i motståndarlaget. Sådant måste bort från hockeyn, vi vill inte ha en psykopatsport är spelarna riskerar livet för att vissa fega jävlar inte kan ta en förlust mot ett bättre lag på rätt sätt.

Jag brukar själv kalla sådana handlingar för "Per Ledin-incidenter". Jag vet inte hur många gångar jag sett han göra sådant? I slutspelet här om året åkte han in som tredjegubbe emot Majesky som var upptagen med en annan närkamp och delade ut en stenhård blindside armbåge rakt i huvudet på Ivan. Ivan blev medvetslös, Ledin fick 2 minuter tror jag. I en annan Luleåmatch då idioten spelade för HV så skickade han två stycken Luleåspelare till sjukhuset med hjärnskakning efter två stycken mycket fula armbågstacklingar emot huvudet. Otroligt feg spelare. Lägger man sedan till alla dessa filmningar, gömma sig bakom linjedomaren när det hettar till, en glappkäft kombinerat med damp och en mycket låg IG, ja då har man svensk hockeys mest osympatiske spelare någonsin. Han är en riktigt dålig förlorare som numera endast har en chans att vara med i media, att gråta ut om motståndaren som vann matchen, eller kom med i VM-truppen. Bud Holloway, som för övrigt var en otroligt sportslig gentleman på och utanför isen, han spelade fult och filmade. Jimmie Ericsson, han förstärkte en hakningssituation mot Italien i VM, ja det måste man kommentera fastän han själv var den största filmaren någonsin i elitserien. Vilken nolla denna snubbe är alltså, skäms över att vara från samma landsände som honom. Har hatat honom ända sen han spelade för löven och hade som mål att åka omkring och spela fult och skada, gömma sig bakom domaren och filma stup i kvarten. Som tur är har anti-karriären passerat sin väldigt låga zenit för länge sen, hoppas och tror fjanten lägger av snart.