Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1627352

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Vill även tillägga att jag gärna ser tufft spel med, hårda men justa tacklingar. Då kan det ibland oturligt bli skador då hockey är en tuff sport. Men bentacklingar, tacklingar emot huvudet på oförberedda motståndare och yxhuggsslasingar hör inte till sporten ishockey.

Det går även fort i ishockey, och ibland kan en spelare missbedömma situationen och göra fel. Ett exempel på detta var när Janne Sandström fick en taliban-attack i huvudet och cross-checkade Bellemare i nacken 3 sekunder efter pucken gått in i mål. Janne Sandström är ingen ful eller osportslig spelare även om han i den situationen fick totalt hjärnsläpp. Alla kan göra fel. Men om man har som mål att skada så många motståndare man kan under 60 minuter och sen åka omkring och flina, filma, snacka skit och gömma sig bakom linjedomaren, ja då är man verkligen en skam för svensk hockey.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Efter att ha läst på de sargut-frälsta 0-0 dyrkarnas sida, så känns det som de har något stort på gång.

Visst har man tappat Omark-Fransson-Olausson-Klasen, dvs de enda med talang. Men nu har man igen reaköpt ett gäng anonyma gnuggare, man har en ny tränare som står för den näst tråkigaste hockeyn i Sverige efter Rönken, och så han man vunnit två raka stenhårda bataljer mot storlaget Nottingham från superligan i Storbritannien. Imponerande! Hoppet har saktaligen byggts upp, näe nu ser det äntligen bra ut och kanske kanske kanske kan de kravla sig förbi kvartfinalen för tredje gången sedan 2001?

Det luktar som de har något stort på gång på långa vägar! Nu menar jag inte att det luktar brakskit på vägen upp till ingenmansland, nej. Utan det luktar som det ännu en gång kommer att bli ett stort... FIASKO!