Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1627541

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Chad Hinz härvan... för 10 år sedan... vad gjorde föreningen Skellefteå AIK för fel där? Spelaren begick ett stort misstag som inte var förenlig med föreningens värderingar, och han fick sparken.

Ifall vissa supportrar gick över gränsen och hotade och trakasserade Sofia på norran så är det bara att beklaga, det är ett dåligt beteende och sätter lagets fans i dålig dager. Jag tar då avstånd från sådan skit ifall det är sant, hot och trakasserier. Sofia passade inte in som ansvarig utgivare på norran, och hon gick över gränsen i sina atriklar vid ett flertal tillfällen. Men att hota och trakassera är aldrig rätt.

Luleås fans blev dömda i rätten för att ha hotat Fahlman. Det skulle vara intressant att höra Luleåfansen ta avstånd till behandlingen av journalisten Fahlman. Näe, där ska man visst elda på, med överstehjonet i spetsen. Snacka om dubbelmoral.

Sen Lehtonen.. glaslirare... alltså Mikko åkte på en ful bentackling och är borta nu. Men han är en otroligt vältränad idrottsman, knappast en glaslirare. Cam Abbot och Robin Jonsson, där har ni däremot två stycken riktiga glaslirare. Riktiga veklingar som kanske borde byta till innebandy utan närkontakt?

Det ska bli kul med match ikväll. Vi som Skellefteå AIK fans måste ha lite tålamod nu i början med så många nya spelare, det kan ta en bit in på säsongen innan spelet satt sig. Hoppas att det inte blir 0-0 ikväll.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Mamma mia! Alltså, för 10 år sedan åtalades och dömdes spelaren Chad Hinz för att ha kört rattfull. Detta ett par dagar innan viktig match i kvalserien (kom ihåg fel tidigare). Skellefteå AIK var sponsrade av Vägverket, under parollen "Don't drink and drive". Är det då inte rimligt att ge spelaren sparken?

Jag höll inte alls med Sofia på norran i hennes korståg mot hockeypubliken i Skellefteå, dvs hennes egna läsare och kunder. Men ifall det stämmer att hon utsatts för hot och trakasserier tar jag kraftigt avstånd mot detta. Ifall personen som hotade eller trakasserade henne var Skellefteå AIK supporter tar jag precis lika mycket avstånd mot detta. Mycket dåligt beteende om det stämmer.

Luleå hockeys chefredaktör på SF dömdes häromåret i rätten för att ha mordhotat Jonas Fahlman, journalist på Västerbottens Folkblad då. Han och hans familj ska ha utsatts för hot och trakasserier under en längre tid. Nu kräver jag inte att hjonet ska behöva hålla med om allt som Fahlman skrev, däremot vore det på sin plats att hjonet tar avstånd från att hota journalister. Så låt oss höra nu!