Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646198

Sv: 1515140141048

Rytter:

Okej, bakgrunden är följande:

MoDo är toksämst! Man är i fritt fall mot kvalserien. Man förlorar skottstatistiken med typ 8-55 i var och varannan match, och spelet ute på isen är mer paralyserat än krampaktigt. Man lider av fobi att göra mål, spela bra och vinna hockeymatcher. Man är helt jävla black, noll stycken guldpengar i pungen. I sin desperation har man glömt  bort alla former av moraliska principer. Huvudsponsorn är en vapentillverkare som bygger masförstörelsevapen, BAE Systems. Man konfiskerar kommunens pengar och gamlingarna har käkat kall potatis och husman (favorit i repris Barbro) ända fram till det oundvikliga; ättestupan. Som en sista superdesperat åtgärd ringer Svartvadet till sin stenrike polare Foppa Forsberg, "snälla snälla snälla, hela kommunen svälter men vi är ändå sämst, kan du hjälpa oss?". Nästa dag sitter det en 38-årig kanadensisk storstjärna på flyget: GEÀTAN ROYER! hihihihi

Alltså ni är sämst och sist, och räddaren i nöden är alltså Geátan Royer. GEÁTAN ROYER! Sen ska du komma hit till Skellefteå AIKs lagsida, Sveriges överlägset bästa lag just nu, och snacka om storstjärnor?

Det är en straffspark som är omöjlig att tacka nej till. En straffspark emot ett mål utan målvakt. Från 1 meter. Inte ens Johan Ryno skulle missa.

Alltså, Geátan Royer är en så jävla rolig händelse. För mig är det helt omöjligt att inte få en kraftig fnissattack när jag kikar på hans stats på eliteprospects. Det får man tacka för här i vintermörkret!


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048
Sen visst blir alla spelare i Skellefteå AIK blir tillslut i samma klass som Geátan, det har du rätt i. T ex Rolle Stoltz, han tror jag nog är jämnbra med Geátan.