Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1661789

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic:

Pesonen säger att Lindholm blir avstängd för en huvudtackling, men när Ledin åker omkring och matar folk i skallen utan att pucken ens är där, då är det ingenting.

För att summera:

på uppvärmingen står Gnomström och skjuter slagskott på Tim Heed. Per "döda fiskögon" Ledin blindside-skallar Janne Pesonen i skallen när pucken är på andra sidan plan. Publiken kastar in mynt så att matchen avbryts vid 5 tillfällen, mynten är riktade emot Skellefteås 18-årige målvaktsdebutant. Signalet sätter in en mycket ful bentackling på Martin Lundberg som troligtvis är borta resten av säsongen. Qatar avgör i PP i slutminuten efter att domaren går på ytterliggare en filmning av syster Abbot som håller i klubban och sen kastar sig. Efetr matchen hånar Qatars spelare våra, och Widing hånar tillbaka. Granström kastar handskarna och jagar den så otrolit mycket bättre spelaren Sevc efter att han satt in en bentackling på Ledin som hämd.

Vad leder detta till?

Widing blir anmäld till diciplinnämnden. Sevc får en utvisning.

Justitiemord.

Qatars spelare, ledare och publik kan inte bete sig sportsligt och de kan ingenting om hockey. Grisa, gneta, skada, filma, fuska och vara råttiga, det är man däremot världsmästare på.

Inte ett dugg konstigt att Skellefteås spelare och ledare är förbannade på Qatar.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: haha din humor med glimten i ögat du så stolt envisas med, kärnvapnet du skryter med, sitter mer hos betraktaren en hos avsändaren. Men fortsatt fan så underhållande! Jag var bara tvungen och registrera mig för att tacka dig och barbro, mitt morran och tobias substitut! Tummen upp! Ni två förgyller min vardag!

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: "Qatars spelare, ledare och publik kan inte bete sig sportsligt och de kan ingenting om hockey"
Vänta nu, var det inte precis så SAIKs hemmapublik betedde sig i förra matchen?

Kungakronan är på sned, den kommer nog falla av i år....


Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Det är konstigt att SAIK-spelare och ledare är som små söta lamm i jämförelse med andra lag.