Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1662613

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: haha din humor med glimten i ögat du så stolt envisas med, kärnvapnet du skryter med, sitter mer hos betraktaren en hos avsändaren. Men fortsatt fan så underhållande! Jag var bara tvungen och registrera mig för att tacka dig och barbro, mitt morran och tobias substitut! Tummen upp! Ni två förgyller min vardag!

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Countcrizack: HAHAHAHAHA!!!! Det här är bara för mycket!!! Jag dör!!! AHAHAHAHAHA!!!

Fortsätt! Fortsätt! Det blir bättre och bättre!

Sven: Ett litet tips, jag vet inte hur det ser ut där du sitter men om du går till ett fönster och tittar ut så ser du vadå? en innegård? Har du galler för rutorna? i vilket fall som helst så finns det en värld utanför Skellefteå. Kan du tänka dig? Där människor varken bryr sig om Luleå eller hockey överlag. Det är ganska skönt att om inte annat, gå ut dit och andas en stund.

Må väl!


Sv: Skellefteå AIK

Countcrizack:

man får tacka för de värmande orden Count Crizak! Kul med någon med en gnutta humor och glimt i ögat, för ovanlighetens skull.

Det kan ibland kännas ensammet att ha humor, självdistans och glimt i ögat på ett forum som detta, där en osalig samling torrbollar, femtekolonnare, orcher och diverse förtappade själar som sålt sig till den mörka sidan samlats i en ondskefull pakt med två uppgifter: att vara avundsjuka på och missundsamma mot Sveriges bästa lag, samt att slå ner hårt på allt som kan tolkas som humor. Lite som att vara nöjesjournalist i Nordkorea, eller juniorhockeytränare i Qatar. Alltså Qatar uppe i ingenmansland nu, tror nog det verkliga Qatar har fler egna spelare.

Glöm bara inte bort Farbror Barbros bidrag. Sällan har jag läst mer djuploadade analytiska och faktaspäckade texter som rör ämnet ishockey, i princip varenda text från den mannens penna ligger på gränsen till Pulitzerpriset (om man kunde få det för hockeyjournalistik).


Sv: Skellefteå AIK
Countcrizack: Oss lurar du inte ;-)