Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682563

Sv: Skellefteå AIK
Shit va bra Kabban är i kväll! :-)

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Hatet mot Skellefteå har inga gränser. Wikegård sa innan finalserien att han hoppas på 7 matcher, men ändå är det så genomskinligt att han vill att Växjö ska avgöra här ikväll. Det är mer snack om om hur Växjö ska spela och vända matchen än hur Skellefteå ska spela för att få mer spel i Växjös zon. Växjö spelar bra, missförstå mig inte, men i helvete att SWikegård skulle tala på samma sätt om Skellefteå som han gör för Växjö. 

Sv: Skellefteå AIK

Blister Brigade:

Jo han är riktigt pigg idag. Kan inte fatta att han inte spelat mer tidigare. Den som borde varit bänkad är ju Pesonen, han tillför verkligen lite just nu.

Barbro: Vad var det jag sa? SAIK:s chans är att krypa hem täta till och gå på kontring och spela tråkigt, och det har verkligen gett utdelning idag. Massivt övertag med puck för Växjö men inte så många riktigt heta chanser.

Att ni leder med 2-0 och förlänger serien till sju matcher beror inte på att ni ökar farten och åker mer skridskor och hittar rätt med passningarna utan snarare att ni drar ner tempo och spelar tätt framför mål och sedan går hårt på kontring. 

Det är precis såhär ni måste spela, för ni kommer inte kunna föra spelet och spela ut Växjö.