Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1765818

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Missade tyvärr matchen. Missade 3e matchen i rad. Det verkar vila en förbannelse över laget, det blir torsk när jag inte ser.

Ja men nu ska jag nog se nästa matcher om inte jobb och familj kommer emellan igen. Så nu kommer vi nog att börja rada upp vinster igen i vanlig ordning.

Jag är inte ett dugg orolig faktiskt. Vi har ett jättebra lag och duktiga tränare. Bra i samtliga lagdelar. Tyvärr har vi haft många skador på viktiga spelare, men de kommer snart tillbaka. Dessutom har vi en ny offensiv tränare som gjort vissa förändringar som inte satt sig ännu. Vi spelar en "svår" hockey och det tar mer tid för oss att komma igång än för defensivgrötälskande sargutfantaster, vi brukar alltid öppna mediokert för att sen segla förbi när vi fått upp farten. Lite som Usain Bolt.

Det man kan glädjas över är att vi enkelt plockade Qatar i två raka. Guld-Jimmie fällde avgörandet som så många gånger förr.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Ja snart är det dags att poppa lite popcorn och vrida på kranen till vindunken. Match mot Brynäs. Gefle förlorar-Dagblad har ett lite speciellt inför reportage:

"Redan under fredagen åkte man buss till Umeå där man övernattar. Sedan har man matchvärmning i T3 Center, Björklövens hemmaarena.

Och först därefter åker man de dryga 14 milen norrut till Skellefteå och Skellefteå Kraft Arena för lördagens match.

– Ju kortare tid man får vara i Skellefteå desto bättre, säger Jonathan Granström, som var med när Brynäs både slog Skellefteå i SM-finalspelet och senast Brynäs vann mot laget."

Ja Gnomström var ju med och vann senaste matchen Brynäs inte åkte på stryk. Det var 16 matcher sedan! hihihihi!

... och sen för att få lite tur med hockeygudarna så ska de visst ladda upp i hockeyvinnarstaden Umeå! hihihihihihi jag döööör!!!

Förstår att han inte vill vara så lång tid I Skellefteå. 60 minuter av att bli utbytt på tekning och sen totalt hjärndött beteende mest hela tiden. Efter hesa Fredrik skriker så börjar skammens rodnad sprida sig och klart att fanskapet vill dra så fort som möjligt.

Bulan Bob är även värd att nämnas i dessa sammanhang. Jag tror inte han NÅGONSIN har vunnit borta mot dynastiernas dynastiförening? Tränare i Qatar, 100 raka torsk. Det var väl på 80-talet de senast lyckades mygla sig till en seger i våran borg? Har inte koll på hans juniortid i Piteå eller pojklagshockeyn, men tror nog att t om Brynäs näst intill omöjliga svit på 15 raka torsk ligger i farozonen?

Ja blire S E X T O N D E gången gillt måntro? Jag tror inte det i alla fall. Vilka förlorare de är de där Brynäs, måtte denna svit aldrig dö!