Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1766193

Sv: Säsongen 16/17
Sofos:

Det SAIK har gjort genom att gå upp i SHL och etablera sig som ett topplag är fantastiskt och frukten av en grym prestation och visst att man haft svåra år tidigare och gjort det fantastiskt som vänt på detta.

Men det jag menar med bekväma år är det senaste 6 åren då allt bara rullat på och klubben inte testats på riktigt man har haft en rätt lugn serie och varit klar för slutspel tidigt, därför är det intressant att se vad som skulle hända ifall det går tungt och man ligger dåligt till vid jul. Du själv måste ju kunna se att de senaste åren har rullat på utan hack i maskineriet.

Du får gärna hålla på Modo i HA det står dig fritt, men jag kommer inte ändra mig eller hålla på SAIK bara för det. Håller inte på någon annan klubb än Modo.

"Hade du struntat i andra SHL-lag hade du inte skrivit inlägget alls"

Kommenterar gärna andra lag då jag är intresserad av hockey och SHL trots att vi inte spelar där, ser minst 1-2 matcher per omgång, men tyvärr är detta forum inte så välbesökt av andra lags supportrar, så man kommenterar där det händer något och man kan få lite diskussion.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Rytter: Helt ok.