Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1767132

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Elva mål på sex matcher är ju grymt bra...

Tycker det du skriver tyder på en enda sak...att du är rätt så hemmablind och inte har så bra koll. Expertisen är ju ganska överens om att Gunderson är en av seriens bästa backar, kanske den allra bäste. Säger en del när du tycker att han skulle vara fjärde bästa offensiva back :-)

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic:

då får vi se efter säsongen då vem som hade rätt, jag eller dig + expertisen. Just nu har Aho dubbelt så många poäng. Burström har blandat 5+ insatser med 1+ insatser så han har väl snittat 2.5 vilket är under hans normala på 4.5+ i snitt. Alm har vart 3+ men har just kommit igång efter en lång skadefrånvaro, tror han kommer att växa. Cumiskey är fortfarande skadad och har ej debuterat. Vidhåller som sagt att alla dessa är bättre än Gunde, men säger inte emot dig att Gunde är en jätteduktig back.

11 mål på 6 matcher är inte godkänt för att vara dynastiernas dynastiförening. Detta tror jag till stor del kan förklaras genom storspelarna som saknats i vår laguppställning. Vi får se när våra stjärnor kan gå för fullt, motståndarna kan komma att behöva en 4-5 snedstuds i sargen till friläge + kasta klubban på pucken vid öppet mål en 2-3 gånger utan att domarn blåser per match för att hänga med tror jag faktiskt.

Min profetia säger att vi kommer att vara here på täppan efter 52 omgångar, och att Aho kommer före Gunde i backarnas poängliga.