Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1771164

Sv: Säsongen 16/17
Vi förlorar mot Rögle. En match där vi dominerar och bör vinna med en 2-3 mål, men släpper in tre och torskar. Inget av målen ser otagbara ut. Det bättre laget i 55 minuter förutom sista 5 i andra, då släpper vi in en slumppuck och blir sen skärrade och tappar allt spel. Det är gamnackeri a la Harju sista fem, och det håller inte i en bra liga som SHL.

Det man kan glädja sig över en kväll som denna det är att ingen blir uttagen till Musse Pigg Turnering i den blågula dressen. Vi är ju redan ute ur Kalla Anka Cup. Mycket glädjande! Nu kan våra spiggar stanna hemma och köra bänkpress och käka gröt istället, kan behövas!

Jag tycker att Öbba har valt en intressant taktik måste jag säga. Låtsas att vi är dåliga för att lura de andra. Sen ligga där i klungan och spara krafter. När klockan ringen för sista varvet blir det då en Usain Bolt spurt. Det är vad jag tror i alla fall. :-)

Men nu kommer väl Simple Zappa, den stora muppen Daddeh, Pajala Sunrise, rumpnissen Lemmmiöx och gänget och gaddar ihop sig likt en flock hyenor.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Sett matchen idag och håller med uppehållet kommer lägligt och tack gode gud vi åkte ur CHL men även bonus slippa Karjala i dagsläget.

Har lite ont om tid men kortfattat är mina tankar.
AIK kan betydligt bättre och Möller Holmström lär påverka men även att några tidigare skadade behöver lite tid.
Dock tror jag inte det är hela sanningen även om det kan vara det.
Det kan finnas något som förhindrar. Antingen något problem eller så något som är helt under kontroll.
Finns det något problem då måste det lösas annars fortsätter det väl att se ut som vi går på halvfart eller bara kör uppvärmning under match.

Den dagen man ser vi får ut max men ändå inte räcker till kan tanken på SM-guld läggas åt sidan.
Senast jag såg det var i semin mot HV 2010 så det var ett tag sedan.

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Jag gaddar inte ihop mig med nån. Bryr mig inte om att ni förlorar...

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Vilken hockey kikar du på? KAn inte direkt hålla med att SHL är en bra liga...inte jämfört med för 10-15 år sedan iaf.
Ja just ja...ni var ju inte med på den tiden :)

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:

Dominera och bättre laget i 55 av 60 minuter? Ursäkta men vilken match tittade du på, stämmer inte på matchen som jag såg.