Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1771208

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Var och en får se hockey på sitt sätt men rätta mig om jag har fel, visst är vaktens huvuduppgift att stoppa puckar eller..? Sen vad det beror på att Ortio inte lyckas lika bra som Lassi gör är en annan sak men bara inse att Lassi är sådär 8 klasser bättre än Ortio för statistiken ljuger inte.. ;D

Stämmer nu detta ryckte om "Hanses gate" så är det en mycket allvarligare sak än vad jag tror Du inser, menar att snacket går ju mellan spelarna och det blir inte lättare att få spelare att skriva på.. Nu påstår jag inte att "rycktet" stämmer men OM det gör det så..

Sen vart var Jimmie i går..? Bänkad..? Skadad..? eller..?
Klart att skador kommer när man blir äldre vilket är helt naturligt men samtidigt så kostar det på att ha en ful version av "Lule-Holmström" spelstil, vilket han lyckas bra med.. Eller..?
Det han gjorde mot Frölunda vakten var INTE snyggt och ni bör tacka Zebran att han INTE såg detta för det bör ha renderat till ett straff.. I NHL hade det renderat till ett par veckor i gipsvagga typ..

Sen att vi som är tillräckligt gamla och minns Bert R´s spelstil som han hade, inte helt olik den som Jimmie E har så jag kan förstå att han låter honom hållas..

Det där angående vakt stats är fakta, det övriga är min högst personliga åsikt och tror inte att Saik har blivit så mycket sämre, det är alla andra som har blivit bättre och lyckas läsa sönder er..

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Jaca:
Ok.
Nästan allt du skriver tycker jag är galet.