Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1781375

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic:

Undrar om det blir 15 raka nu igen då?

Skoja ba!

En jättebra match mellan två bra lag. Vi spelar kanon, men Brynäs kunde lika gärna ha vunnit. Ett rasande tempo, tuffa närkamper, inget fegspel, inga filmningar. En seger för hockeyn, och lite flyt att vi plockar tre pinnar även om vi inte har något att skämmas över.

Brynäs är ett jävligt bra lag i år. Ett topplag kan man lugnt säga. Ett roligt lag som spelar offensivt i högt tempo. Bra kvalitet rakt igenom och många som fintar och är aviga.

Hos oss är som vanligt Jocke, Möller dominanta, och även Pontus Petterström fortsätter med sitt storspel. Djuse är otroligt duktig också. Skulle gärna se en förlängning med Pontus Petterström redan nu. En evighetsmaskin och har knappt sett en forward som är bättre defensivt och spelar mer uppoffrande?

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Alltså kvällens insats... sen in med Pär Lindholm, Axel Holmström, Bud Holloway, Nisse Burström och Cumiskey... jösses!

Vi är jävligt bra även i år!

Det negativa jag kan komma på är att Marcus Pettersson är helt under isen just nu. Han är inte riktigt där. Han måste spela mer efter sin förmåga, använda hjärnan. Berglund spelar väl ok med ser ut att ha problem med tempot. Jag skulle vilja se mer av Anton Öhman som jag tycker är klart bäst i denna trio.

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Två bra "resultat" ikväll ! Bud + seger med 3p!