Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1781565

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Vilken ding-ding värld att du inte får retas, ljuga, hitta på och jäklas utan att det bemöts :)
Trevlig helg din puckskadade skribent :P

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Daddeh:

mycket snack om guld-Jimmie inne på er sida.

För oss är han en talisman. En alfahane. En gladiator. Tjuvtrixens mästare. Generalen som gör det som krävs för att lämna slagfältet på den vinnande sidan dvs vår.

Spetskompetensen ligger i spelet framför kassen vilket ni fick erfara senast, sen har han ett ess i rockärmen: hånflinet! Insatserna i år har väl vart lite upp och ner, sannolikt pga skadeproblem. Men på det stora hela godkänt. Vi vet att han kliver fram när det behövs, ingen som glänser mot Rögle omgång 27 vid ställningen 4-0.

Nu är han kanske inte lika vass som när han lirade OS och tog VM-guld, men vi är nöjda med hans ledarskap. Under honom blev det visst 6 raka finaler. Ett bra facit. Klart man är stolt över en sån kille.

Kan tänka mig att han stannar i föreningen sen i en ledarroll, om han nu inte vill bli kommunalråd i det nystartade Guld-partiet eller nåt? Men förstår att andra lagens fans inte gillar honom. Brynäs fick uppleva en vinst på 17 försök mot hans lag. Ni har fått stå där med tårar i ögonen så många gånger när han vinkar till fansen på läktaren och lyfter bucklan.

Ja han ska visst ha en hög lön? Säkert. Vi vet ju vad han kan och att han gör det som krävs.Känner mig trygg att betala en hög lön till en sån ledartyp. Undrar vad ni betalar till Kennedy, Mouliereiliilllri&%rexyat och gänget?

Ja vi får summera efter säsongen helt enkelt.

Låt dem fundera!