Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1781696

Sv: Säsongen 16/17
{Barbro}:

jag lovade ju en liten jultrudelutt, och man måste hålla det man lovar! Speciellt i juletider!

Det är en svår konst att skriva allsånger. Först måste man såklart välja en låt som publiken känner sig hemma i, som de spontant känner sig manade att sjunga med i. Sedan måste man skriva en text som har den rätta känslan, flowet, men också ett budskap som uppskattas av den breda massan.

Nu har jag gått här och snickrat. Ifjol drog jag ju till med klassiker som: "stackarn var en sargutdräng" och andra högklassiga alster. Nu har jag en nykomponerad riktig hit som jag tror Du kommer att uppskatta! Den handlar om en dyr slö transa vars köpepengar kunde ha bekostat säker hundra olika bastus uppe i hybridlandet:

Flensis är trög ibland, stjärna från fjärran,
köptes från österland, han valdes som koleran,
Osten och ledarna, sparka dig gärna
hånade stjärna, hånade stjärna

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Ser att supertalangen Tindra Holm verkar följa i Fille Gustavssons spår och gå till Qatar.

Det tycker jag är kul, att Skellefteå AIK lyckats fostra svensk damhockeys största målvaktstalang. Det är man stolt över. Grattis Tindra!

Nu har vi 2 målvakter i Qatar! Imponerande! Qatar har ju inga andra utvägar än att locka över våra talanger. Råmaterialet där uppe är helt enkelt för svagt och det har jag vart inne på många gånger förut. De är inte lämpade att hålla på med en sån tuff sport som hockey.

Däremot är ju Qatar duktiga på att köpa in damhockeyspelare och de vann ju t om ifjol vilket var bra gjort. Såklart borde de bästa spelarna i norr- och Västerbotten söka sig till Qatar som satsar på damhokcey.

Sen verkar det i sedvanlig ordning var jämnt i herrhockeyn när det är Frölunda som står för motståndet. Vad ska Qatar göra för att bryta mönstret? Jag lägger min röst på en liten sprattelattack kanske?