Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1798087

Sv: Säsongen 16/17
M.Lemiux:

jag känner så här ungefär: när hopkoket från hela riket + Finland dvs indijanerna från Jöttä-borrj kliver ut på isen och får syn på de ärrade iskrigarna i dynastiernas dynastiförening på andra sidan isen... då vill jag att de ska tänka: NEEEEJ, inte Skellefteå AIK igen!

De föddes på isen, de lever på isen, de dör på isen. De tampas om köttbenen med vargar och isbjörnar genom ungdomsåren, på isen. Endast de starkaste överlever inträdesprovet till vuxenvärlden, det utförs på isen. Ingen går till kyrkan, de går till istemplet. De är hårda, de är tuffa, de älskar is och snö och smärta.

Alla försök till att sabotera denna bild och det mentala övertag vi borde ha eftersom hockey utspelas på isen, det kommer jag att ta som en krigsförklaring.

Låt de fundera!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Haha var rätt kul skrivet! En hel uppställning med Börje Salming kopior med mer ärr än hud ;) skulle vara nåt!

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Ingen indian präglad i den vilda västern fruktar en isprinsessa född under isen i nått sumpigt tjärn i Värsta botten. Indianen är fostrad på de salta havsisarna. Uppfödd på makrill och sill. Väderbitna av salta vindar som har härdat indianens skinn till att bli nästintil osårbart.

Indianen blev tidigt begåvad med en ypperlig balans och skridsko teknik skapad på knagglig is och på gungande fiskebåtar. Många har försökt efterlikna indianens överlägsna och helt unika sätt att spela hockey.

Ingen har varit i närheten att lyckas förutom en anrik förening i Norrbotten. Där har närkamper med björnen gett dem den hårdhet och balans som krävs. Indianen fruktar endast Björnen.