Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1798101

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Ingen indian präglad i den vilda västern fruktar en isprinsessa född under isen i nått sumpigt tjärn i Värsta botten. Indianen är fostrad på de salta havsisarna. Uppfödd på makrill och sill. Väderbitna av salta vindar som har härdat indianens skinn till att bli nästintil osårbart.

Indianen blev tidigt begåvad med en ypperlig balans och skridsko teknik skapad på knagglig is och på gungande fiskebåtar. Många har försökt efterlikna indianens överlägsna och helt unika sätt att spela hockey.

Ingen har varit i närheten att lyckas förutom en anrik förening i Norrbotten. Där har närkamper med björnen gett dem den hårdhet och balans som krävs. Indianen fruktar endast Björnen.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Att frukta Qatar är ungefär lika rationellt som att rösts på Trump.

Såg du Västnytt? Från uterinken i Fritsla. Helt jävla otroligt. Har de vart här inne och tjuvläst nåt och sen sytt ihop nåt reportage eller? Men då får jag tillägga: "den klarar 10 plusgrader"... konstfruset, fusk! :-)

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Tur då för oss att det knappt är nån indijan från Jöttä-borrj i laguppställningen då, de låter nästan lika hårda som oss