Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1800012

Sv: Säsongen 16/17
Intressanta matcher ikväll. Dynastiernas dynastiförening mot Växköp Fakers. Två lag som säkert vill pinka in lite revir inför det kommande slutspelet. Två lag som kan stå där med guldpokalen framåt vårkanten, om nu inte indijanerna från Jöttä-borrj vill blanda sig in i leken.

I bottenstriden så ska Qatar tampas med Örebro om vem som nästan var sämst? Båda dessa kan tvinmgas till kval om Leksand får sig ett riktigt il, men det är osannolikt. Men båda dessa storsatsande lag kan faktiskt missa play-in vilket skulle vara uselt resultat för båda dessa köpeföreningar. Nog hoppas man att Örebro knäcker ondingarna så att paniken sprider sig bland orcherna. Så ska då Juha Skuggan Nilsson köpa in nytt nästa år, och den mannen har ju som bekant inget vidare track record i någonting förutom att samla på sig andraass i PP i slow motion hockey.

Ja men om man lever i en uppochnervänd värld... då ligger ju Qatar och Örebro i toppen, och dynastiernas dynastiförening och Växköp huserar i botten!

Smaken är som baken vilket håll man lever sin värld i!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Håller med dig...Skuggan är en no-name i hockeysammanhang...bara en av de bästa i elitseriens historia...verkligen en dussinlirare bara...hihihihi

Sv: Säsongen 16/17
Det är två bra hockeylag som lirar hockey ikväll. För Växköps juniortränare är det såklart att deras hårda enträgna jobb äntligen bär frukt.

Vi spelar rätt bra, mot ett duktig defensivt lag, trots allt vi inleder ganska svagt. Vi är närmare 2-1 än de är 1-2. Tycker domarna släpper ganska mycket ikväll, och det är synd då vårt PP är gudomligt bra. Jockes straff... halleluja! Från den högre skolan! Det syns att han är från Skellefteå.