Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1800242

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

ifall vi inte bjuder på flera mål efter B-pojkarmisstag, så känns vi starkare än Växköp tycker jag. De skapar inte mycket genom eget spel, men de har en gnetig strategi med bra positionsspel och är starka defensivt. Framåt har de flera som kan blixtra till och ta vara på misstag av motståndaren. Jag tror vi tar dem över 7 ifall vi ställs mot dem i slutspelet, det är i alla fall min känsla. Tycker vi är ett bättre hockeylag än dem. Frölunda är klasser bättre än Växköp.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Precis. Ta bara ramlandet igår,vad är det? Tror det är bäst undvika spekulera.
Sedan spelarkritik från igår så var det väl bara Tim som var bra. Jocke gav ju bort två mål t.ex. Axel blir jag lite orolig för. Kan han inte växla upp snart känns det som han är långt från rätt nivå.
Gillar inte linan med Jimmie-Axel/Linus/ Jesper. Hittar ingen kemi och förstår inte hur de ska kunna passa ihop.

Intressant på lördag mot DIF. Känns som det kan bli en liknande match dvs långt ifrån fläckfri. Sedan kanske AIK hatar Qatar lika mycket som en annan och ger bort 3 poäng?...
Tror fortfarande på att det kan gå snabbt,plötsligt händer det och allt sitter. Tycker AIK har alla verktyg.

Skulle inte förvåna om Qatar vinner mot Frölunda och Växjö. Växjö ger ju alltid bort poäng mot de onda och Frölunda kanske vill ha med dom i playin som ett eventuellt slaktoffer i kvartsfinalen.

Ja den som inte ser att Örebro gjorde ett korrekt mål som blev bortdömt och att Hedman var på målisen med en slewfoot t.o.m är ju blind.

Undra om inte Möller kan vara på g. Norran och Karin tror jag vet mer än som sägs och efter helgen kanske, hoppas kan det hända nåt.