Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1809015

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Kul. Omöjligt att tippa. Båda lagen har en bra uppbyggnadsfas inför slutspelet anar jag. Kanske revansch begäret avgör. Kanske inte. Hursomhelst lycka till.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

sen om vi åker ut, så har ju vi vart inne i en uppbyggnadsfas som vi tyvärr inte hann färdigt. Samma sak med er om i torskar, då var det en uppbyggnadsfas.

Uppbyggnadsfas är en enormt användbar hockeyterm för de med djupa kunskaper om hockey och lagidrott!

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

ser verkligen fram emot serien. Brukar alltid bra fartfyllda tillställningar med känslor och underhållande spel, båda lagen brukar kunna tända till. Ni är då verkligen inget gnetlag som bara lever på motståndarnas misstag utan ni brukar verkligen bjuda upp till tango.

Skönt mentalt läge för oss. De flesta räknar nog med att ni ska vinna. Vi har revansch att utkräva, och vi jobbade verkligen ned er senast.

Gissar att era hövdingar Rogga Rödfejja och mjäll-Joel kommer att kasta ur sig nåra floskler i stil med: vi måste klara av att vinna mot alla lag! Men innerst inne känner de nog: HELVITTES SKELLEFTEÅ AIK I KVARTEN???!!!??? VAA FAAN??? DERAS DVÄRGJOBBARE ÅKER JU OMKRING SOM SKÅLLADE EKORRAR HELA JÄVLA TIDEN!!!

Eller vad tror du Liffe?