Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1811460

Sv: Säsongen 16/17
Asså vilken jävla holmgång! Äntligen är det Skellefteå AIK på isen som visar hur vi spelar hockey i norrland. Ungdomarna åker omkring som några skållade illrar och jag livet ur de inköpta Frölundaspelarna.

Indikanerna från Jöttä-borrj ser närmaste chockade ut över energin vi visar upp, och de hänger inte med. Många riktigt fula tilltag av indijanerna, knätackling av Lundqvist, men denmest hjärndöda måste nog vara planstormaren Rosselli-Olsen som hugger Adam Pettersson upp mot ögontrakten utanför spelet.Vilken jävla idiot! Joel hänger inte med i vårt tempo, han borde nog rikta in sig på att sälja mjällschampo i framtiden?

Vi har vart detklart bättre laget i två matcher i rad nu, och skönt att Lärking inte får möjligheten att sabotera denna vinst då det inte var något snack. Det ska bli kul och gå och se nästa match live i Skandalium.

Jocke Lindström, vilken magisk jävla spelare! Banne mig en utomjording. Även Wingerli är sjukt jävla bra, vilken match! Även Holmström kliver fram, ooooooj så skönt! Men framför allt ärt det en riktig krigarinsats av samtliga!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Gratulerar till vinsten. Såg bra ut för oss i första. Efter det var ni klart bättre. Kommer bli en tight och grinig serie som väntat.