Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1811493

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Önskar att jag kunde vara lika städad och ödmjuk som dig, men kan fan inte hålla känslorna i styr i slutspelstider.

För mig var det här seriens i särklass roligaste match. Vilket jäkla sjöslag alltså, och ni gick i den listigt gillrade fällan så ni slutade spela hockey och istället försökte spela fult och smälla på.

Kommer att bli en grymt spännande serie detta. Såklart har jag biljett tills på Tisdag, och vill fan inte ha någon domarskandal som i Malmö ikväll eller förra matchen mot er. Lite grinigt och tuffa närkamper likt ikväll har jag däremot ingen emot ! :-)

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Schyst. Skulle jag gått på tisdag kunde vi svingat en bägare innan match.
Ja jag håller med om att VF gick i en fälla. Men inte var de fulare på något vis tycker jag. Snarare att de hakade på de gruff vid målvaktsblockeringarna som ni gärna tog till vilket ledde till ett antal dubbelutvisningar. Och en sådan drabbade Casey Wellman som inte svalde betet i den situationen men åkte ut ändå.

Domaren förvarnade sen om att tredjegubben skulle åka ut fortsättningsvis och det åkte ju Frölunda på först. Blev där 1-1. Erat powerplay var mycket efektivt. Gick inte många sekunder vid era 2 första. Så fällan gjorde det den skulle.

Nja det är sen ett antal år tillbaka som jag lugnat ner känslorna. Flyttade till Huskvarna i mitten på nittiotalet och blev kvar där ett antal år. I den stan hade de bara hockeyn på den tiden och det passade ju mig bra.

Men på jobbet och i mitt kompis umgänge så fick jag lägga ner mycket tid och hett engagemang på att hålla Frölundas fana högt. 95 tog ju HV guld också och hade några goda år därefter med Keskinen och company. Det var nog ren överlevnads strategi som fick mig att hålla känslorna i styr.

Intresset är lika stort nu som förr men numer så klarar jag att må bra även efter förluster och missade avancemang i slutspelet tex. Så var det inte förr i tiden som när Saik slog VF med 10-1i kvalet tex som vi skrev om häromdagen.

Ha det så kul på tisdag. Men jag unnar dig inte att få uppleva en Saik vinst. Så ödmjuk är jag inte.

Sv: Säsongen 16/17
Säsongens bästa match menade jag...