Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1815562

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Tarasov:

Ja du får tycka att det är ok om du vill. Själv tycker jag det är så jävla illa att inte kunna hylla motståndet och prata om vilken fantastiskt matchserie det varit med två bra lag som matchar varandra. Istället snackar han bara om sitt eget lag, vad vill han få sympatier av resten av Sverige, skapa protester för att protestera och få SAIK att gå vidare?

Som att inte VF jobbade hårt, som att inte VF förtjänade att gå vidare osv.

Men som sagt en osympatisk människa som gör att det faktiskt känns rätt bra att dom är utslagna.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Rytter:
Det är med Bert som med AJ lite mainstream att ogilla dem, så känner att jag måste hoppa in till deras hjälp:) Kan inte minnas att någon Modoledare hyllade Leksand efter förra årets serie. Sen har du rätt i att det är lätt att glömma motståndarnas insats, tyvärr är det så generellt att den ofta glöms bort av tränare/fans mm, dvs man fokuserar väldigt mkt på de "egna missarna" och glömmer det andra lagets kamp. Kul att Rönnberg hyllade Saik i sin intervju iaf!

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Rytter: äh vilket skitsnack. Om Timrå hade vänt en matchserie mot Modo från 1-3 till 4-3 och avgjort i sudden i match 7, då hade du varit nå jävulskt le mot den Modocoach som i det läget står och hyllar motståndarna. Man får nog acceptera att han befinner sig i en bottenlös avgrund när han ger den intervjun.