Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1815596

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Rytter: pratar du om curling nu eller? Det finns väl för fan inget krav från varken spelare, ledare eller fans att man måste hylla motståndarna? Det är absolut en stor gest att där och då erkänna att motståndarna var bra/bättre. Att tacka motståndarna är kutym och gentlemannamässigt, att HYLLA motståndarna är självskadebeteende eller möjligtvis en kompensering för den totala besvikelsen över det egna lagets prestation.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Olle:

Ja du får tycka vad du vill.

Med hylla så menar jag inte att man behöver stå och prata om motståndarna och lyfta dessa till skyarna, men någon form av omnämnande är på sin plats och något i stil med att "det har varit en hård och tuff matchserie och vi förlorar mot ett riktigt bra hockeylag och jag önskar Frölunda lycka till i det fortsatta slutspelet". Men inte ens detta lyckas han klämma fram.

Hörde du intervjun ens? Det var ganska pinsamt där han i 3 minuter enbart pratade om sitt eget lag och hur synd det var om grabbarna, att dom förtjänade att gå vidare (är det inte de som vinner 4 matcher som förtjänar att gå vidare?), att laget borde hyllas av skellefteå och sverige. Att det är ett gäng krigare som var värda att vara i semi-final.

Vad vill han få ut av detta? Ska vi tycka synd om honom? Kämpade inte Frölunda lika hårt? Var inte Frölunda förtjänt av att gå vidare?

Just detta är det som stör mig, aldrig ge motståndarna någon som helst cred (t.ex mot FBK i finalen var det nästa bara snack om deras sjukdom i laget).