Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1826319

Sv: Säsongen 16/17
Tänkvärd krönika av Robert P.

Ja visst är det tragiskt att ge sig på en junior med en diagnos. Det är väldigt lågt. Söderström svarade dock på bästa sätt, genom att knipa guldmedaljen.

Inte den enda junioren som blir angripen. Gnomström igen går ju och slår juniorer på käften i spelargången. Det regnar in skräp och kaffe på HVs spelare när domsluten går emot. När man påpekar det olämpliga, då är det tydligen för att man vill ha Gnomström i det egna laget. Sen ringer de upp och hotar domarn innan match. Näe usch!

När sådant som ovan kommer till allmän beskådan så går lagkaptener, supporters ut till försvar. Lite rasism, hån av personer med syndrom, att vilja mörda folk, det är bra! Vissa vill t om bygga statyer av de värsta förbrytarna, just för att de begår brott mot mänskliga rättigheter.

Sanningen är att Qatar och Brynäs är smutsiga och mörka föreningar med tvivelaktig värdegrund. Det är mycket hat och hot, men lite hut.

Vi har ett problem inom idrotten och i synnerhet inom hockeyn.
Det är viktigt att vi goda föreningar samlar oss och talar med enad röst att sådant beteende inte är acceptabelt. Börja med att banna Gnomström, juniorsläckar-Vedmwn och dylika hejdukar, förbjud en sådan som Blomqvist från att vara kapten, banna folk från arenor som inte kan uppföra sig. Det vore en bra början.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Lite kort bara,har bara skummat igenom kommentarer på Brynässidan.
Jo det är viktigt tycker jag belysa på vilka höga hästar Brynäs sitter på och får miljoner för det.
UNICEF och -Bra start i livet eller nåt som jag inte har koll på.
Detta i kombination med att de blivit avslöjade är ju kärnan i det hela.
De stoltserar och glänser i media för miljoner i ersättning men blir påkomna med byxorna nere som simpla låga mobbartyper.
Det är ju sanningen och ledningen deras verkar insett detta idag och lär bli en hel del pudlande framöver.