Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1826446

Sv: Säsongen 16/17
Huge:
Det är tydligt polletten inte trillat ner hos dig heller.
Har inte läst alla kommentarer inne hos er men bl.a Zappaholic fattar inget -hur kan det vara så allvarligt säga särbarn typ.

Dels är det ju över gränsen och riktigt sjaskigt av era spelare köra med såna påhopp men varför det briserar extra är ju era höga hästar för miljoner.

Visst är det väl så era spelare besöker skolor och inrättningar och är ambassadörer?
Blir ju ganska konstigt om säg Jacob Blomqvist och Granström dyker upp bland barn med problem och de som alla andra vet Brynäsare i lönndom mobbar för det är så det kom ut.

Jag kan svära och supa utan att någon reagerar men om en präst gör det blir det skandal.
Tråkigt att Brynäs förändrats så mycket på så kort tid.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Du snackar skit. När har jag skrivit att särbarn är mer eller mindre ok att säga??

Det jag sagt är att jag inte tycker det är värre än att kalla någon för exempelvis "bögjävel" eller "horunge" eller "din äckliga feta jävel". Sitter man nära spelarna hör man sån här skit varje match. Är det mer ok att kalla Pudas för lappjävel?

Om du ska tala om för andra vad jag skrivit och tyckt, se då för fan till att det blir rätt.

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

jag tror inte att Brynäs står för de här värderingarna och beteendet som nu kommer fram. I grunden tror jag Brynäs är en reko förening.

Däremot har jag varnat för att plocka in Bulan Bob, Gnomström, Mannberg... plockar man in sådana så påverkas såklart beteendet och värdegrunden. Alla föreningar bör tänka sig för innan man plockar in sådana typer.