Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1826505

Sv: Säsongen 16/17
Peja:

HVs målis är en ung kille som kommer ut i media och berättar om sin svåra uppväxt där han har vart mobbad. Han har mått väldigt dåligt. Brynäs spelare, troligtvis Gnomström eftersom det är han som håller på sådär kväll efter kväll, angriper då honom med det i sammanhanget väldigt kränkande ordet särbarn.

Och det tycker ni är samma sak som att kalla Pudas för lappjävel.

Okej.

Lycka till Brynäs nästa år. Unicef och Bra start i livet eller vad de nu heter måste jubla.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Människor kan bli mobbade oavsett hur gamla de är. Det kallas vuxenmobbning när vuxna mobbar andra vuxna. Både Söderström och Granström är vuxna. Granström är en av många spelare/ledare inom Hockeysverige som du har gett öknamn. Att ge öknamn som man ständigt kastar ur sig är mobbing. De flesta av oss lämnade det samtidigt som vi lämnade sandlådan.
Till skillnad på spelarna på isen kan du heller inte skylla på stridens hetta eller att det är ett "ge och ta"-klimat, som det trots är på isen där massa spelare åker och snackar skit.

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Men begriper du inte vad vi skriver? På allvar?

Du kan inte avgöra vad som är värre kränkning. Du kan tycka om saken men du har inget tolkningsföreträde.

Om nu Pudas skulle må lika dåligt av att bli kallad lappjävel som Söderström av särbarn, är det mer ok med lappjävel då bara för du tycker det låter lite skämtsamt?

Jösses...

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Beträffande Unicefsamarbetet tror jag nog att det kan vara positivt att Brynäs visar att de tar tag i frågan, som man tog avstånd ifrån både från förening och lagledning, samt stämmer i bäcken.