Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1827333

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
KulaShaker:

näe. Tror nog vi erbjöd Lundberg en rimlig lön sett efter hans färdigheter, men Växköp bjöd högre. Vad fan ska Växköp göra? Spela med egna spelare eller?

Vi ska in med en forward, en center och en back. Backen ska visst vara klar. Ellis som lirar slutspel i AHL. Ser gärna att vi behåller Petterström som forward, tycker han är nyttig som defensiv forward och BP spelare, borde inte vara så dyr heller. Där vi behöver lägga lite krut är på centern, där bör vi pytsa in. Vi har redan många riktigt vassa ytterforwards.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Visst är det surt att missa en spelare från de egna leden, men tycker är laget ser bra ut. Snabbskrinnarna i 4 är ett år äldre, ni får behålla de offensiva producenterna, Pär Lindholm verkar stanna, Linus L kan nog ta ett kliv till. Backsidan ser hyfsad ut. Ni har grovjobbare i laget, en bra mix sen hur långt det räcker vet man aldrig men nog skall ni kunna komma topp-4, sen får man ta det därifrån.

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Du ser inte den röda tråden Yoda?
De yngre spelarna som tex Runblad, Lundberg m.fl.. väljer att pröva andra städer...
Sen att om en "old gun" återvänder så finns det risk att dom tar deras plats i laget, visst att en spelare som tex Bellemare skulle göra nytta i laget men hur är det på sikt??
Hur många år har han kvar på topp??
Det är liksom mer attraktivt för en ung kille att bo i södra delen av landet tyvärr, detta är ett problem för oss här uppe i norr så Du behöver inte gå i taket för att jag skriver detta ;)