Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832347

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Imponerande hur du som ingen annan flyttar gränserna för det skrivna ordet och ständigt höjer Hockeysnacks nivå!

Tar det lite lugnt under semestern och laddar batterierna men ser många lag blir klara med sillyn.

Man tycker Lindgren borde ha stora möjligheter hitta någon bra efter Aho. Tror inte det behöver vara en kopia utan ex Katic kan ges utrymme.
Många borde se de uppenbara möjligheterna i AIK och undra om inte sportchefen har intressenter.
Rätt ålder. Revanschsugen efter ha hamnat i fel kubb. Etablerad men finns mer utveckling. Beprövad och gärna anknytningar.
Nåt sånt som man nästan säkert vet kommer funka till ett vettigt pris hoppas jag.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Tack för de värmande orden Barbro.

Någon måste ju våga drämma näven i bordet och rakryggat ta avstånd mot gnetfinneri, köpmani och sargutdunkarmedleyfester vecka in och ut. Låter man det stå oemotsagt riskerar det att spridas likt ormgift genom hockeysveriges artärer. Säg nej till ondskans hantlangare Qatar, gör det även om hockeysäsongen känns avlägsen så här i sommartider. Säg nej varje dag i veckan året om och låt inte deras hat stå oemotsagt. Det är oroliga tider ni när sådana som Qatar utnyttjar yttrandefriheten vi har för att sprida sitt hat.

Angående dina tips på backar så tror jag inte någon av dem är aktuella. Edström har inte bart bra nog i allsvenskan. Erixon skulle kunna vara aktuell, men tror inte han vill hem till Sverige ännu. Här ser jag hellre att man her Öhman en riktig chans. Mycket talangfull back och grym i PP. Stålarna som blir över kan man spara och eventuellt toppa upp laget vid jul. Här ser jag helst en tung grisig forward, men tycker att laget ser på papperet ut som ett topplag även utan Aho. Bättre att spara på krutet för att sen se om det finns någon brist som behövs korrigeras.