Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832366

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Tack för de värmande orden Barbro.

Någon måste ju våga drämma näven i bordet och rakryggat ta avstånd mot gnetfinneri, köpmani och sargutdunkarmedleyfester vecka in och ut. Låter man det stå oemotsagt riskerar det att spridas likt ormgift genom hockeysveriges artärer. Säg nej till ondskans hantlangare Qatar, gör det även om hockeysäsongen känns avlägsen så här i sommartider. Säg nej varje dag i veckan året om och låt inte deras hat stå oemotsagt. Det är oroliga tider ni när sådana som Qatar utnyttjar yttrandefriheten vi har för att sprida sitt hat.

Angående dina tips på backar så tror jag inte någon av dem är aktuella. Edström har inte bart bra nog i allsvenskan. Erixon skulle kunna vara aktuell, men tror inte han vill hem till Sverige ännu. Här ser jag hellre att man her Öhman en riktig chans. Mycket talangfull back och grym i PP. Stålarna som blir över kan man spara och eventuellt toppa upp laget vid jul. Här ser jag helst en tung grisig forward, men tycker att laget ser på papperet ut som ett topplag även utan Aho. Bättre att spara på krutet för att sen se om det finns någon brist som behövs korrigeras.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Så sant.
Småland är ju egentligen starkt även Norrbotten men Växjö och Luleå har väldigt mycket gemensamt. De är nästan två vita fläckar på hockeykartan i annars bra landskap och handlar om fotboll ( Öster ) och basket ( Plannja, heter de så fortfarande? )
Därför tror jag de två klubbarna är så hatade utanför kommungränsen -orättvisan är uppenbar.
Varför ska regionens SHL-lag höra hemma i städerna som inte har någon bakgrund eller kultur inom sporten? -sjukt!

Så sant.
Edström lär som du säger vara långt från aktuell, inte AIKs stil angående hemvändare. Vilket är helt rätt tycker jag.
Det finns många därute och då måste kraven vara höga annars blir det förstoppning.
Men nästa år tror jag det kan vara svårare för en som Tim. Vem vet Granberg eller Rundblad kanske är aktuella och då är det nog stängt.
Nä rätt som du säger det är klokt avvakta om inte någon helt rätt dyker upp och jag kommer då inte på någon uppenbar.
Samtidigt sa Lindgren de hade några uppslag.

Less is more kanske de kör på. Ta bara det här med att Öberg inte ersätts och som det ser ut en lucka i forwardsrostern.
Min känsla är att väldigt många kommer göra helt andra insatser i år och att truppen är i balans och harmoni. Då får backen som ska in inte bli en bromskloss, han ska förstärka något redan starkt.