Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1835070

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro:

otroligt fint skrivet, är det du som vart i farten Barbro?

"Ett decennium har passerat sedan vi möttes i tävlingssammanhang. Vi har tagit 2 guld och spelat 6 finaler sen dess, Löven har spelat i ettan, bytt lite tränare och mestadels fokuserat på att vara en riktigt risig förening. Så visst kan det kännas som att möta Luxemburg i ett em-kval, men det här är viktigare än så.

Löven representerar så mycket mer än en misskött förening och ett misslyckat hockeylag. De representerar Umeå och all självförhärligande arrogans den staden och dess invånare sprider i länet. När ÖNH läggs ner och när Region Västerbotten fördelar allt de kan till Umeå är det lövenfansen som jublar och självgott skördar frukterna av övriga västerbottningars ansträngningar.

Det här är inte bara en träningsmatch mot en gammal ärkerival, det är en kamp för Skellefteå och hela Västerbotten att stå upp mot utsugningen som än idag sker från kleptokratin i söder.

För med dig ditt ursinne, din vanmakt, din kärlek och ditt hat. Låt det flöda fritt i arenan. Tillsammans ska vi krossa löven"

HATA LÖVEN!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Måste tacka dig för ett underhållande inlägg men måste korrigera dig lite..

Visst har Löven vart nere i Div1, exakt lika länge som SKAIK harvade där..
Visst var Löven missköt under ett antal år, liksom SKAIK..
Som Du säkert vet så finns det en del statistik att tillgå, är man bara läskunnig så..

Tyvärr blandar Du in så mycket oväsentligt i dina inlägg, fördjupa dig mer i om hur SKAIK byggde sitt nu lite krackelerande bygge, hur "vissa" värvningar av ungdomar sköttes, När SKAIK's "lilla" fadäs med hockeygymnasiet avslöjades, damlaget, mm..
Men det är kanske inte lika smickrande..

I övrigt önskar jag dig en trevlig hockeysäsong där nere i Götet..
:-D

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Låter som ni laddar för mysstämning