Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1837132

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Vädligt väldigt fina avslut och bra effektivitet. Bra skymning på kassen, och vår finess är äntligen tillbaka. Inte alls 2-7 spelmässigt. Rögle har lite missflyt och spelar klent framför egen kasse, och förstekeepern är skadad. Men tycker de har ett riktigt bra spelarmaterial. Aaltonen är en av seriens bästa forwards, Lerg är giftigt. Tycker de har ett lag för slutspel på papperet, och definitivt skickligare är bottenrivalerna Örebro, Karlskrona, Mora och Qatar. Rögle gör en bra match, men vi ska inte glömma bort att dynastiernas dynastiförening är en formidabel motståndare när vi är på humör. Ingen skam att förlora mot Skellefteå AIK under vår guldresa,

Nu verkar det dock som att även Brynäs vill blanda sig in i bottenstriden, lite oväntat men låt gå. Näst sist just nu. Det skulle såklart smaka att plocka dem i fyra raka i år och gå upp till 27 vinster på 28 försök eller vad det nu blir?

Ja ikväll är vi alla Djurgårdare. Lite bättre, lite finare, mesta mästarna Djurgårn. Hoppas att ingen i Djurgårn blir invalid bara, och hoppas att Qatarhorderna inte för få sig att springa och misshandla bortasupporters på stan efter match som de brukar göra.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja den där Råttio briljerar ju inte direkt
Uppladdat:

450x300-rattiojpg.jpgrattiojpg.jpg