Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1841977

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Hur kan Bulan vara ett feltänk? Han skapade en anda i Brynäs där ingen tilläts att "smita undan". En grymt underskattad tränare som alltid får ut det bästa av sina spelare. Noggrann med detaljer både före, under och efter såväl träningar som matcher.

Bulan skapade en vinnande kultur igen i Brynäs, och han är omtyckt bland spelare, ledare och supportrar.

Stå för att du personligen inte gillar Bulan istället. Det skulle vara mer klädsamt än att förringa honom till ett feltänkt. Bättre kan du Barbro

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

ja angående den vinnande kulturen... det skulle vara intressant att kolla upp Bulan Bobs track record inklusive slutspelsmatcher mot dynastiernas dynastiförening - som andretränare i Qatar och sen som huvudtränare i Brynäs.

Ska kolla upp det i min inför-rapport när vi möter Qatar sen.

I Qatar var det ju torsk i 4 raka i SM-finalen, säkert några för det i serien. I Brynäs var det visst torsk i 4 raka trots att han var "helt säker på att vi ska slå ut Skellefteå"... du vet den där när Wallson drog iväg en liten halvdiskret fnissattack sådär på PKn.

Det kan nog bli en radda matcher torsk och en turseger på det, 20 torsk och en vinst eller nåt sånt skulle jag tippa på?

Ja det är ju en vinnande kultur? Kul att man kan se olika på saker och ting i alla fall.

Jag tycker som sagt att ni ska vara anständiga även om ni har inlett säsongen svagt och under förväntan. Var anständiga, ring ej Rönken!