Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1841984

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

ja angående den vinnande kulturen... det skulle vara intressant att kolla upp Bulan Bobs track record inklusive slutspelsmatcher mot dynastiernas dynastiförening - som andretränare i Qatar och sen som huvudtränare i Brynäs.

Ska kolla upp det i min inför-rapport när vi möter Qatar sen.

I Qatar var det ju torsk i 4 raka i SM-finalen, säkert några för det i serien. I Brynäs var det visst torsk i 4 raka trots att han var "helt säker på att vi ska slå ut Skellefteå"... du vet den där när Wallson drog iväg en liten halvdiskret fnissattack sådär på PKn.

Det kan nog bli en radda matcher torsk och en turseger på det, 20 torsk och en vinst eller nåt sånt skulle jag tippa på?

Ja det är ju en vinnande kultur? Kul att man kan se olika på saker och ting i alla fall.

Jag tycker som sagt att ni ska vara anständiga även om ni har inlett säsongen svagt och under förväntan. Var anständiga, ring ej Rönken!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Det har väl inget med anständighet att göra. Tycker det är rätt löjligt med er personliga vendetta mot Rönnqvist och Bulan.

Om du läser mitt inlägg igen så skriver jag om att Bulan fick in en vinnande kultur i Brynäs igen. Har inte skrivit ett smack om hur det gått i era slutspelsmöten med Luleå.''

Skilj på äpplen och päron, blir mer intressant och konstruktivare att diskutera då.