Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1848932

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
hanzon:

Kanske omoget, men gillar det. Pär Mikaelsson lirade i svartgult i 15 år, i allsvenskan, fast han hade bud från högsta serien. Det man mest kommer ihåg från den här tiden förutom när vi om och om igen föll på mållinjen var alla klassiska bataljer mot löven. Kom ihåg en hemmamatch då vi krossade dem och så blev det ett spontantifo i paus: "be om nåd" stod det. En annan gång åkte man förväntansfullt ned till det finkulturella Umeå, och så åkte vi på däng med 10-1. Eller när vi fick låna Wernblom och så gick han och spöade upp lövens bästa spelare Jackass, en annan gång högg han ner deras kapten Jäger och sa efter: det är svår att spela hockey i högklackat! Så många fina minnen med Mikaelsson och så många minnen mot löven.

Nu är ju vi dynastiernas dynastiförening och löven är ett sunkigt allsvenskt gäng, då man kunde ju strunta i historien och vara som Växköp eller Qatar.
Men hur kul är det? Näe just det! Tack Mikaelsson, en av de mest lojala någonsin i AIK och en av de största!

HATA LÖVEN!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja såg att ingen annan än taliban-Jannes systerson fick spela a-lagshockey i Qatar! Det är ju ganska många där som ser ut som a-lagare, inte bara herr taliban.

Taliban-Janne besitter ju ett ganska mäktigt rekord. Den största förloraren någonsin i svensk hockey: 1041 SHL-matcher and counting utan att ens vara nära att vinna någonting. Rätt så svårslaget sämst-någonsin rekord faktiskt.

Men om den här killen stannar i Qatar och aldrig lessnar på att dunka pucken sarg ut varje kväll, och så gnetar han på till 40 års ålder... då kan det slås! Man ska sikta högt här i livet.