Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1849165

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja såg att ingen annan än taliban-Jannes systerson fick spela a-lagshockey i Qatar! Det är ju ganska många där som ser ut som a-lagare, inte bara herr taliban.

Taliban-Janne besitter ju ett ganska mäktigt rekord. Den största förloraren någonsin i svensk hockey: 1041 SHL-matcher and counting utan att ens vara nära att vinna någonting. Rätt så svårslaget sämst-någonsin rekord faktiskt.

Men om den här killen stannar i Qatar och aldrig lessnar på att dunka pucken sarg ut varje kväll, och så gnetar han på till 40 års ålder... då kan det slås! Man ska sikta högt här i livet.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Såg just Larkins överfall i Kalle Anka. Otroligt fegt och fult. En riktig Qatarmanöver, precis lika ful som de vi fått se från juniorsläckar-Hedman, skallkrossar-Forsberg och taliban-Janne. Sådant de gillar uppe i ingenmansland.

Hoppas nu bara att Paille inte blir en invalid likt Qatars många offer. Hoppas att Mannheims sportchef efter en avstängning på 6 matcher går ut i media: näe sex matcher det är alldeles för hårt straff, han blev ju bara invalid!

Säj nej till mörkerkrafterna!