Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1850305

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag tycker att det är grymt underhållande och charmigt att Qatarhjonen på riktigt tycks tro att de kan mäta sig med oss.

Nu är det våra representanter i Tre kronor som ska hånas. Alltså den genomgående bästa kedjan i Koskenkorva Cup, den så kallade dynastikedjan. Ja och så rabblar de upp all no names spm spelat i Qatar en säsong var såsom de skulle vara värsta Qatarprodukterna? hihihihi!

Jag har ju tidigare vart inne på den där historien om den baskespelande pygmén, det är en ganska tacksam rival att ha. Och det är riktigt kul när pygmén ska dryga sig och låtsas att han ska kunna mäta sig med en dynastiare.

North Power gjorde en lysande video, decennium. Om de skulle göra en om Qatar så blir det såklart: millennium. Kolla slutspelshistoriken! Den ska bli spännande att fylla i sen fram emot vårkanten när bortförklaringarna börjar hagla in tillsammans med gråt and tandgnisslan.
Uppladdat:

450x300-slutspeljpg.jpgslutspeljpg.jpg


Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Börje Gnestadius kontrar... ja det finns ju "original six" i NHL, och Qatar de måste då vara original 7 i svensk hockey!
Hihihihi!

Qatar bildades 77/78... Dynastiernas dynastiförening vann SM-guld 78 som första övre norrlandsklubb, och vi lirade SM-finaler på 50/60-talet.

Men det finns två andra norrlandsföreningar med traditioner och anor, det är MoDo och Timrå.

Men Börje, han tycker att ett lag som var bra på 90-talet, de är original 7, och inte de gamla anrika klubbarna? Ok.

Ja med samma logik har Växköp vart den bästa svenska föreningen genom alla tider, ett riktigt original six. SHL har ju bara existerat några år, så stryker vi historiken och hittar på att original six ska räknas från när SHL startade.

Jösses vilken nolla Börje är. Inte lätt att vara hockeypygme, då får man hitta på och dra till med de värsta lögnaktiga långskotten man kan komma på eftersom de är värdelösa, lider av fobi att vinna i slutspelet, och sen är de ju som bekant ett riktigt tråkigt köpelag utan anor.