Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851039

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Många ? men även positiva signaler från AIK.

Jimmie känns lovande. Visst rostig men säger han inte har ont längre tolkar jag som får han bara fler träningar och matcher borde han kunna bli bättre än ifjol.
Omstarten 19 dec varför inte?

Alm är röd än och undra om inte de väntar till efter dubbelmötet Qatar.

Berglund matchar i veckan som det ser ut.

Pontus nästan mest glädjande. Tydligen har de gjort ett ingrepp och hellre det än bakslag. Bara någon vecka bort, definitivt inte med mot Luleå som det låter.

Matta A grillas hårt på is och blir borta till uppehållet som det låter, överkroppsskada. Ändå bra han kan köra hårt och ibland undrar man om det också finns träningstankar bakom. Bra han lär vara toppform under viktigare delar av säsongen.

FBK ikväll som bör vara helt utvilade efter tisdagsmatchen då många inte behövde duscha.
AIK är ojämna och kanske är det rätt dag men känns tveksamt.

Såg Qatar möter Frölunda hemma och kan vara en kvotmatch. Inte helt säker ändå det kan finnas klausuler som säger de inte behöver lägga sig om de ligger efter i tabellen. Eller de har mötts två ggr och gett bort en match redan.
Nåja det lär märkas.
Som FBK-fansen sa i tisdags -Årets bottennapp!
Är det ingen kvotering lär det bli tufft ändå för allt tyder på Qatar tar död på matcherna och suger livsluft ur både spelare och publik.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:
Burström skulle nog kunna bli ett bra tillskott, er backsida har sett lite svagare ut än man vant sig vid. Kan ju även vara det som gör att det inte inte klickar i alla formationer.